اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت طرقبه:

مسئولین فرهنگی و گروه های جهادی برای اوقات فراغت جوانان فعالیت کنند/ فضای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود

مسئولین فرهنگی و گروه های جهادی برای اوقات فراغت جوانان فعالیت کنند/ فضای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود
حجت الاسلام مروی اظهار داشت: برای جوان ایرانی برنامه ریزی شده تا افکار و علاقه و آرزوی این قشر را تغییر دهند و به ارزشهای دینی و هویت ملی اعتنا نکنند لذا باید این فضاهای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز نماز جمعه این هفته شهرطرقبه به امامت حجت الاسلام مروی امام جمعه موقت طرقبه در مصلی این شهر و با حضور مردم شهید پرور برگزار شد.
حجت الاسلام مروی گفت: تقوی گوهری است که اگر در افکار و اعمال آن را فراهم کنیم تربیت درونی پیدامی کنیم و شخصیت خودمان را به گناه آلوده نمی کنیم.
وی ضمن تبریک میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان افزود: اسلام به جوانان اهتمام خاصی دارد یاران امام زمان جوانان هستند.
امام جمعه موقت طرقبه افزود: امام خمینی(ره) جوانان را باور کرد و جوانان نیز تمام جان و حیثیت خود را به میدان آوردند و پاسخ اعتماد امام (ره) را با خلاقیت و پاکی تقدیم انقلاب کردند.
وی افزود: با توجه نکردن به جوانان روز به روز آسیب های اجتماعی گسترش پیدا می کند و باید سیره امام انقلاب را دربرخورد با جوان داشته باشیم و با همکاری مجموعه های فرهنگی و گروه های جهادی کمک کنیم تا فضایی برای حضور انقلابی جوان و نوجوان پیش آوریم .
حجت الاسلام مروی با بیان اینکه اگر مسئولین به اقتصاد مقاومتی توجه کنند آمار اشتغال بالا می رود و بیکاری و انواع جرایم کاهش پیدا می کنداظهار داشت: برای جوان ایرانی برنامه ریزی شده تا افکار و علاقه و آرزوی این قشر را تغییر دهند و به ارزشهای دینی و هویت ملی اعتنا نکنند لذا باید این فضاهای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود.
وی افزود: با الهام از حضرت علی اکبر(ع) توجه و هزینه شود برای جوانان تا اوقات فراغت جوان در این ایام تعطیلات پر شود در غیر اینصورت در حیات خلوتی که برخی برای خود در طرقبه و شاندیز قائل شده اند جوانان آسیب خواهند دید و بی هویتی و بی بند وباری منطقه را فرا می گیرد لذا باید مراقب توطئه های دشمنان باشیم.
امام جمعه موقت طرقبه خاطرنشان کرد: با گروه های دوستیْ ایمان و نقویت اراده نسل جوان را محافظت و مراقبت کنیم و توطئه های نظام استکباری را تبیین کنیم تا هجمه دشمن تفهیم شود چرا که برخی در فضای مجازی به عنوان نمونه در حال تطهیر خاندان فاسد پهلوی هستند و فرهنگ آمریکاییی را تبلیغ می کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه