اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اقدام تامل برانگیز شهرداری در آستانه نیمه شعبان و در سال اقتصاد مقاومتی؛

دست های پشت پرده «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» را بر در و دیوار تهران تحمیل کردند/ رخت بر بستن نماد های انقلابی و اسلامی از سطح شهر به نفع نقاشان غربی/ نقاشی های غربی چگونه جای تبلیغات تولید داخلی را گرفت؟

دست های پشت پرده «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» را  بر در و دیوار تهران تحمیل کردند/ رخت بر بستن نماد های انقلابی و اسلامی از سطح شهر به نفع نقاشان غربی/ نقاشی های غربی چگونه جای تبلیغات تولید داخلی را گرفت؟
در آستانه نیمه شعبان ، در سال اقتصاد مقاومتی و در روزهایی که مردم دلشان از حماسه فتح خرمشهر پر از سرور و شادی است پایتخت ایران اسلامی هیچ نشانی از انقلاب و اسلام ندارد .در و دیوار شهر پر شده است از تابلوهای نقاشان غربی که هیچ سنخیتی با فرهنگ ما ندارند آن هم در طرحی که شاید تکراری ترین طرح شهرداری در این چند سال اخیر بوده است.
[

به گزارش خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در آستانه نیمه شعبان ، در سال اقتصاد مقاومتی و در روزهایی که مردم دلشان از حماسه فتح خرمشهر پر از سرور و شادی است پایتخت ایران اسلامی هیچ نشانی از انقلاب و اسلام ندارد .در و دیوار شهر پر شده است از تابلوهای نقاشان غربی که هیچ سنخیتی با فرهنگ ما ندارند آن هم در طرحی که شاید تکراری ترین طرح شهرداری در این چند سال اخیر بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


یک سال پیش دقیقا در همین روزها و شاید هم کمی بعد تر در خرداد ماه بود که طرح نگارخانه ای به وسعت یک شهر اجرا شد.طرحی که همان زمان هم با برخی انتقادها همراه بود. هم از وجه قانون کپی رایت و هم از وجه فرهنگی و البته از موضع اقتصادی نیز به این طرح ایراداتی وارد شده بود که هیچ کدام از مسئولان شهرداری برای رفع آن سوال ها پاسخی ندادند و یا نداشتند.

,
,


نکته مهم آن جاست که در ابتدای امر آن چه که از این طرح به چشم می آید آن است که گویا شهرداری دل را به دریا زده است و به جای درآمدی که می تواند از تبلیغات شهری داشته باشد کمی هم به روح تهران اندیشیده و با اقدامی ، تکراری ترین و اعصاب خوردکن ترین قسمت های شهر را به چشم نوازترین و زیباترین بخش آن تبدیل نموده است.اما واقعیت چیست؟

,
,


یک منبع آگاه در این رابطه به خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت: در میان مدیران شهرداری عده معدودی هستند در حقیقت که خط می دهند و این نگارخانه به وسعت یک شهر هم ایده آن هاست.

,
,


این اتفاق ها در حالی دارد رخ می دهد که این بیلبوردها در سال اقتصاد مقاومتی با هزار بهانه و مانع ایجاد شده در اختیار تولید کنندگان داخلی قرار نمی گیرد و تخفیفی نیز برای آن ها در نظر گرفته نشده است.

,
,


این دست سهل انگاری ها توسط شهرداری تهران البته در این مدت کم تعداد نبوده است.یکی دیگر از اقدامات قابل تامل شهرداری تهران مربوط به نمایشگاه کتاب و حضور پر رنگ برند کره ای سامسونگ در نمایشگاه کتاب به قیمت محروم شدن 200 ناشر از نمایشگاه به دلیل کمبود فضا بود.

,
,


شنیده‌ها حاکی است که این حضور برای شرکت سامسونگ حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه برداشته و البته قرارداد نیز به صورت شفاهی بسته شده است.ضمن این که طبق وعده نیز باید ده عدد گوشی گلکسی s7 به مدیران نمایشگاه کتاب هدیه می‌شد که البته با توجه به بروز مشکل میان برگزارکنندگان نمایشگاه و مدیران سامسونگ مشخص نیست این قرارداد شفاهی به چه سرانجامی رسید.

,
,


حال سوال اینجاست که مدیران شهرداری به خصوص در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل چه زمانی قصد دارند روند اقدامات خود را تصحیح کرده و در مسیر انقلابی قدم بردارند.

,
,

 

,

انتهای پیام/بخ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه