اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مرگ این زن به خاطر جراحی بینی

مرگ این زن به خاطر جراحی بینی
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: درگیری میان همراهان یک بیمار و پرسنل یک بیمارستان در اصفهان با دخالت پلیس به پایان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، جهان‌بین حسن خانی گفت: نزاع در یکی از بیمارستانهای اصفهان به دلیل فوت یک بیمار اتفاق افتاده است. این فرد برای جراحی انحراف بینی به بیمارستان رجوع کرده و تحت عمل جراحی بینی قرار گرفته اما متاسفانه در حین جراحی به کما رفته است. وی با بیان اینکه پزشکی قانونی دلیل فوت این بیمار را اعلام خواهد کرد، افزود: این بیمار دو روز در بخش مراقبت‌های ویژه و در کما به سر برد و صبح روز گذشته فوت کرد. مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه این مسئله باید روال قانونی خود را طی کند، ادامه داد: اگر بیماری در بیمارستان، مطب یا هر مرکز پزشکی دیگری فوت کند برای بررسی آن باید مراحل قانونی طی شود. ابتدا پزشک قانونی باید بررسی‌های خود را انجام دهد و پس از اعلام نتیجه این سازمان می‌توان به پرونده پزشکی از لحاظ قضایی رسیدگی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

حسن خانی درباره نظارت بر عملکرد پزشکان گفت: سازمان نظام پزشکی وظیفه نظارت بر پزشکان را برعهده دارد و اگر کسی شکایتی نسبت به پزشک دارد می‌تواند آن را به سازمان نظام پزشکی ارائه دهد. وی درباره خساراتی که به بیمارستان وارد آمده است، اظهار کرد: حق شکایت از همراهان بیمار برای رییس بیمارستان محفوظ است و مسئولان بیمارستان می‌توانند از این خانواده شکایت کنند.

,

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم‌چنین به مداخله پلیس، اشاره و اضافه کرد: خوشبختانه با ورود ماموران، این درگیری به پایان رسید و تا آنجا که من اطلاع دارم کسی دستگیر نشده و نیروی انتظامی به این درگیری خاتمه داده است. حسن خانی درباره عملکرد این خانواده، گفت: متاسفانه فشار روانی که در اثر فوت یکی از اعضا به یک خانواده وارد می‌شود زیاد است، اما این فشارها نباید واکنش‌هایی به این تندی را از سوی خانواده‌ها داشته باشد.

,

انتنهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه