به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید حامد معلمی مسئول مجموعه فرهنگی تبلیغی حسان در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی طرقبه نیوز گفت: این مجموعه اقدام به طراحی کتاب پارچه ای با هدف ترویج معارف قرآنی کرده که مجموعه تولیدی کارگاه برکت در شهرستان طرقبه شاندیز و روستای ابرده مسئولست تولید این محصول فرهنگی را به عهده گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,وی با بیان اینکه از این نوع محصول در کشورهای غربی خصوصاً آمریکا درباره کتاب انجیل و موضوعات مذهبی نمونه های زیادی به تولید رسیده اظهار داشت: همین سبب شد در ایران نیز کتاب پارچه ای را درباره موضوعات قرآنی به تولید برسانیم.
,حجت الاسلام معلمی گفت: کار برای کودک و نوجوان مخصوص 2 تا 6 سال پیش بینی شده چرا که دارای اهمیت سنی زیادی از لحاظ تشکیل شخصیت و رشد دارد.
,وی ضمن اعلام اینکه با کتاب پارچه ای و تصویرسازی بهتر مفاهیم منتقل می شود افزود: 2 سال زمان برای طراحی اولین نمونه این محصول طی شد که تمامی این کتاب دوخته می شود و قطعات آن قابل جابجایی است.
,مسئول مجموعه فرهنگی تبلیغی حسان گفت: از طریق نهضت مردمی پوستر انقلاب با بسیج مستضعفین طرقبه شاندیز همکاری صورت گرفت که پس از معرفی کارگاه محصول اولیه با کیفیت با عنوان کتاب مهربان تولید شد و درتهران، قم و مشهد توزیع می شود.
,وی در ادامه گفت: در دنیا انجیل به 4000 زبان ترجمه شده اما قرآن کریم فقط به 120 زبان ترجمه شده لذا توان اینکه در ماه بیش از 1000 عدد کتاب چارچه ای تولید شود و فروش بین المللی صورت پذیرد را داریم.
,حجت الاسلام معلمی خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی شهرداری مشهد از این طرح استقبال کرده و درخواست داریم شهرداری و فرمانداری شهرستان طرقبه شاندیز در مورد رفع کمبودها و هزینه های اولیه، این کارگاه تولیدی را مورد حمایت قرار دهد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه