اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مرضیه دباغ در تبریز:

کسانی که به زور بدحجابان را سوار اتوبوس های گشت ارشاد می کنند به اندیشه های امام (ره) ظلم می کنند

کسانی که به زور بدحجابان را سوار اتوبوس های گشت ارشاد می کنند به اندیشه های امام (ره) ظلم می کنند
دباغ گفت:اگر می خواهیم حجاب را به افراد بدحجاب و بی حجاب توضیه کنیم از باب محبت وارد شویم و با زدن بوسه به پیشانی این افراد امر به معروف خود را نیز انجام دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ائل، مرضیه حدیدچی معروف به دباغ در آیین نکوداشت خویش در دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار کرد: شهدا و امام شهدا نزد خداوند روزی می خورند و اکنون ما مانده ایم و آن ها رفته اند و مطمئناً مهمترین وظیفه ما این است که سیره‌ی امام، رهبری و فرمایشات ایشان را برای خود پیشه کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل,

 وی با ذکر خاطره از حضرت امام خمینی (ره) زمانی که در نوفل لوشاتو مستقر بودند اشاره کرده و گفت: حضرت امام (ره) به همسایگان بسیار ارزش قائل بودند به گونه ای که در نزدیکی های میلاد مسیح به بنده گفتند تا برای همسایگان شیرینی تهیه نماییم و بعدا نیز فرمودند به واسطه اینکه خارجی ها به گل علاقه ویژه ای دارند برای آن ها گل نیز تهیه شود، این حرکت و سبک و سیاق رهبر کبیر انقلاب بود، به گونه ای که بعد از این اتفاق فرانسوی ها بسیار به ایشان علاقه مند شده بودند.

,

وی تصریح کرد: در مسئله حجاب نیز معتقد هستم کسانی که بر دیوارها می نویسند "مرگ بر بدحجاب" و یا افراد بدحجاب و بی حجاب را به زور سوار اتوبوس گشت ارشاد می کنند به اندیشه های امام (ره) ظلم می کنند و این افعال حرام است همانطور که بدحجابی و بی حجابی نیز حرام است.

,

این بانوی بزرگ انقلاب در ادامه سخنان خود بیان کرد: اسلام دین محبت است، اگر می خواهیم حجاب را به افراد بدحجاب و بی حجاب توضیه کنیم از باب محبت وارد شویم و با زدن بوسه به پیشانی این افراد امر به معروف خود را نیز انجام دهیم.

,

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به سادگی به ثمر ننشسته است، اذعان داشت: برای دست یافتن به این جایگاه سختی های بسیاری را تحمل کرده ایم و تنها یک مورد از این سختی ها جنگ نابرابری بود که علیه کشورمان به راه انداختند و ما در برابر تمام قدرتهای استکباری جهان ایستادیم.

,

وی در پایان اعلام کرد: معتقدم در راه انقلاب هیچ کاری نکرده ام و تنها اموری را انجام داده ام که واجب می دانستم.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه