اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم:

ضرورت مکانیزه کردن پارک‌های حاشیه‌ای برای جلوگیری از تخلفات پارکبان ها/ شهرداری نظارت بر پارکبان‌ها را افزایش دهد

ضرورت مکانیزه کردن پارک‌های حاشیه‌ای برای جلوگیری از تخلفات پارکبان ها/ شهرداری نظارت بر پارکبان‌ها را افزایش دهد
محمداسماعیل سعیدی بر ضرورت تشدید نظارت شهرداری بر عملکرد پارکبان‌ها تاکید کرد و افزود: با مکانیزه کردن پارک حاشیه ای، نظارت بر عملکرد پارکبان ها و برخورد جدی با پارکبان های متخلف می توان از بروز تخلفات جلوگیری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تبریز بیدار، محمداسماعیل سعیدی ، با انتقاد از تخلفات انجام شده از سوی پارکبان‌های تهران، گفت: متاسفانه به دلیل نبود نظارت کافی از سوی شهرداری بر عملکرد پارکبان‌ها، شهروندان مجبور به پرداخت هزینه‌های خارج از مبالغ قانونی برای پارک خودروی خود در محل های تعیین شده هستند مبالغی که قانونی نبوده و از تعرفه های مصوب شده از سوی شورای شهر بیشتر هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریز بیدار,

 

,

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس نهم ، برخورد جدی با پارکبان های متخلف پایتخت را لازم خواند و ادامه داد: با وجودی که پارکبان ها با هدف ایجاد نظم و انضباط شهری به کار گرفته شدند ولی متاسفانه عملکرد برخی از آنها قابل تامل است؛ البته مشکل شهروندان با پارکبان ها اخذ مبالغی است که غیرقانونی بوده و همین امر تنش هایی را میان شهروندان و پارکبان ها به همراه داشته؛  از آنجایی که این موضوع موجب تضییع حقوق شهروندان می شود بنابراین شهرداری باید قبل از آنکه این رویه باب شود به این موضوع ورود کرده،  متخلفان را شناسایی و با آنها برخورد کند.

,

 

,

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه شهرداری باید بسترهای لازم جهت مکانیزه کردن پارک‌های حاشیه‌ای را برای جلوگیری از بروز تخلفات فراهم نماید، تصریح کرد: شهرداری و شورای شهر باید سیستم‌های پارک حاشیه‌ای را به صورت هوشمند و مکانیزه اجرایی کنند زیرا اخذ پول نقد از شهروندان زمینه ساز بروز تخلفاتی از سوی پارکبان ها خواهد بود.

,

 

,

سعیدی با انتقاد از اینکه قانون رایگان بودن نیم ساعت اول پارک حاشیه‌ای موجب بروز تخلفاتی از سوی پارکبان‌ها و تنش میان این افراد با شهروندان شده، تصریح کرد: متاسفانه برخی پارکبان‌ها به ازای نیم ساعت پارک مبالغی از شهروندان دریافت می‌کنند در حالی که این موضوع تخلف محض است، بهتر است شهرداری نظارت دقیق تری بر عملکرد پارکبان ها داشته تا این افراد با سوء استفاده از موقعیت و اختیارات خود حقوق شهروندان را پایمال نکنند.

,

 

,

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم، بر لزوم مدیریت سیستم حمل ونقل عمومی در پایتخت تاکید کرد وافزود: متاسفانه کمبود فضا، پارکینگ و وسایل حمل ونقل عمومی از مسائل و مشکلات اساسی پایتخت است که مسئولان شهری باید نسبت به رفع آنها توجه جدی داشته باشند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه