logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تولید روزانه ۸۰ تن زباله در شهرستان شازند

دفع غیر اصولی زباله، مرگ خاموش محیط زیست/ زباله های شهر شازند به اراک منتقل می شوند!+تصاویر

دفع غیر اصولی زباله، مرگ خاموش محیط زیست/ زباله های شهر شازند به اراک منتقل می شوند!+تصاویر
مهمترین مشکل دفع غیر اصولی زباله ها، آلودگی آب‌های زیرزمینی در اثر نفوذ شیرابه است که به دلیل عدم رعایت اصول دقیق مهندسی بوجود می‌آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، از مهمترین مسائل مخرب محیط زیست و سلامتی مردم، دفع غیر بهداشتی و غیر اصولی زباله‌ ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,


زباله‌های شهری که ترکیبی از مواد مختلف انسانی، حیوانی و زائد صنعتی و کشاورزی است و به شکل غیر اصولی دفع می شوند، متأسفانه به خاک و یا آب منتقل می‌شوند و مواد پلاستیکی نیز پس از دفع به‌ صورت مواد زائد تجزیه نشدنی در زباله انباشته و در خاک باقی می‌مانند.

,
,

 

,

, ,

 

,


عمده‌ترین مشکل دفع غیر اصولی زباله ها، آلودگی آب‌های زیرزمینی در اثر نفوذ شیرابه است که به دلیل عدم رعایت اصول دقیق مهندسی پدید می‌آید.

متأسفانه دفع غیر اصولی زباله ها در شهرستان شازند نیز همچون بسیاری از نقاط کشور وجود دارد که نیاز هست در این خصوص مسئولان به ویژه مسئولان شهری تدابیری عاجل اتخاذ کنند.

علیرضا زمانی شهردار شازند در این خصوص به خبرنگار ما گفت: پیش از این، زباله های شهر شازند به منطقه کوکبیه منتقل می شد که در حال حاضر در آن منطقه در حال ساخت سایت گردشگری هستیم.

وی افزود: به همین خاطر با رایزنی های انجام شده و جلسات متعدد، زباله های شهر شازند به صورت موقت برای مدتی کوتاه به محلی در محور شازند به آستانه منتقل شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

, ,

 

,


شهردار شازند اظهار کرد: در طی این مدت در حال صحبت و رایزنی با مسئولان استانی برای انتقال زباله های شهر به اراک هستیم و پس از آن زباله ها به هیچ وجه به منطقه کوکبیه برنمی گردد.

زمانی بیان کرد: در منطقه کوکبیه نیز زباله هایی که از قبل بود توسط بلدوزر دفن شده و نمای بدی که وجود داشت تغییر کرده و فضا برای رسیدگی به دریاچه فراهم است.

در شهرستان شازند به طور روزانه بین 70 تا 80 تن زباله تولید می شود که مدیریت دفع این حجم زباله در شهرستان نیازمند تلاش و همت مسئولان و همچنین همکاری مردم است.

انتهای پیام/ن

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه