اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اختصاصی دانا/

احوال پرسی رهبر انقلاب از خانواده شهید حاتمی/ فرشته‌روح‌افزا:"برای من جالب بود که رهبری با آن‌ همه مشغله‌ ما را به خاطر داشته باشند و از ما یاد کنند"

احوال پرسی رهبر انقلاب از خانواده شهید حاتمی/ فرشته‌روح‌افزا:"برای من جالب بود که رهبری با آن‌ همه مشغله‌ ما را به خاطر داشته باشند و از ما یاد کنند"
فرشته روح‌افزا معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: "هفته گذشته بود که از طرف دفتر رهبر معظم انقلاب با تماس گرفتند و گفتند که حضرت آقا سلام رسانده‌اند و جویای احوال ما و بچه‌ها شده‌اند."
[

فرشته روح‌افزا معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا اظهار داشت: "هفته گذشته بود که از طرف دفتر رهبر معظم انقلاب با بنده تماس گرفتند و گفتند که حضرت آقا سلام رسانده‌اند و جویای احوال ما و بچه‌ها شده‌اند."

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی درخصوص صحبت‌های رد و بدل شده گفت: صحبت‌هایی در این میان رد و بدل شد اما من "به قدری خوشحال و دست‌پاچه شده بودم که خیلی متوجه صحبت‌های رد و بدل شده نشدم."

,

 

,

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان با تاکید بر اینکه تماس تلفنی از سوی رهبر معظم انقلاب بسیار باعث شعف و خوشحالی او و خانواده‌اش شده است اظهار داشت: برای من جالب بود که رهبری با آن‌ همه مشغله‌ای که دارند ما را به خاطر داشته باشند و از ما یاد کنند.

,

 

,

روح‌افزا گفت: "من به شخصی که تماس گرفته بود گفتم، من این تماس و التفات حضرت آقا را به واسطه خون شهید حاتمی می‌دانم" که او به من گفت: این موضوع هم به واسطه خون شهید حاتمی است و هم به دلیل مقاله‌ای که چند سال پیش در روز زن تحویل رهبر معظم انقلاب دادم.

,

انتهای پیام/نج

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه