به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرزبانو؛ دکتر محمد جواد یاری در خصوص توهین شادی صدر به مقدسات، با اشاره به اینکه اینگونه اقدامات از سوی افراد وابسته به جریان اصلاحات می باشد اظهار داشت: مقالات بسیاری در دوران اصلاحات علیه مقدسات نوشته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرزبانو,این کارشناس مسائل سیاسی افزود: متاسفانه از سوی کسانی که بنیان گذار فکری جریان اصلاحات بودند، این موارد را شاهد بودیم که قریب به 4 جلد کتاب از اظهارات وابسته به جریان اصلاحات علیه موارد دینی، اعتقادی و نظامی موجود است.
,یاری تصریح کرد: نکته جالب توجه اینجاست که هیچ گاه این دست از افراد مورد اعلام تنفر شخصیت اصلاحات قرار نمی گیرند و باید گفت طی کردن خطوط قرمز اعتقادی و سیاسی نظام توسط افارد وابسته به آن جریان یک واقعیتی است که غیر قابل انکار است.
,وی با اشاره به اینکه گرایش به دین رو به افزایش است گفت: اصل این مهم را می توان در راهپیمایی هایی جست که باوجود حتی شرایط نامساعد حضور ملت ایران بی نظیر است و از طرفی نیز دشمن به تضعیف مبانی اعتقادی جوانان و مردم روی آورده است که در این راستا یکی از شگردهای جنگ نرم، استفاده از مشاهیر است.
,این استاد دانشگاه ادامه داد: به طوریکه با استفاده و بهره گیری از برخی هنرمندان و ورزشکاران مشهور کشور، به جهت اثرگذاری بر روی طرفداران آن ها اقدامات بسیاری را انجام می دهند.
,وی در پایان گفت: افرادی همچون شادی صدر، به دلیل دیده شدن دست به چنین اقداماتی می زنند که دیده شوند بنابراین هیچ ارزش و بهایی در نظام اسلامی ندارند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه