اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سیدافقهی در گفت‌وگو با دانا:

ترکیب خاندان آل سعود را دولت انگلیس مشخص می‌کند/ آمریکا مدیریت اقتصادی و نظامی آل سعود را بر عهده دارند/ راه‌پیمایی‌های برائت از مشرکین نقشه‌های آمریکا را نقش بر آب می‌کرد

ترکیب خاندان آل سعود را دولت انگلیس مشخص می‌کند/ آمریکا مدیریت اقتصادی و نظامی آل سعود را بر عهده دارند/ راه‌پیمایی‌های برائت از مشرکین نقشه‌های آمریکا را نقش بر آب می‌کرد
کارشناس مسائل منطقه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "آمریکا و انگلیس چه تاثیری در کارشکنی‌های عربستان در موضوع حج داشتند؟" گفت: اصولا عربستان توسط این دو دولت اداره می‌شود و وقتی کشوری از خودش هیچ اختیاری نداشته باشد و توسط دو کشور ماجراجو، سلطه‌گر و بیگانه مدیریت شود، طبیعی است که آن‌ها حوادث کلا این کشور را طراحی و مدیریت کنند.
[

سیدهادی سیدافقهی کارشناس مسائل منطقه در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "آمریکا و انگلیس چه تاثیری در کارشکنی‌های عربستان در موضوع حج داشتند؟" گفت: اصولا کشور عربستان توسط این دو دولت مدیریت می‌شود و انگلستان در زمینه سیاسی و امنیتی مدیریت این کشور را بر عهده دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: مهندسی، نقشه راه، سازه و ترکیب خاندان آل سعود را دولت انگلیس مشخص می‌کند چرا که به وجود آورنده دولت سعودی انگلیسی‌ها هستند.

,

 

,

کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه حکومت آل سعود و فرقه بهائیت ساخته دست انگلیس هستند اظهار داشت: عربستان در همه‌ی ابعاد سیاسی توسط انگلیس اداره می‌شود و انگلیسی‌ها نقش تعیین کننده‌ای در تصمیمات مقامات سعودی دارند.

,

 

,

سیدافقهی با بیان اینکه آمریکایی‌ها مدیریت اقتصادی و نظامی آل سعود را بر عهده دارند عنوان کرد: این مدیریت بدین معنا نیست که آمریکایی‌ها در مسائل سیاسی دخالت نکنند اما به صورت گسترده و کلان مدیریت نظامی و اقتصادی سعودی‌ها به عهده آمریکا است.

,

 

,

وی با بیان اینکه آمریکا تمامی مباحث نظامی عربستان، از تامین اسلحه تا آموزش خلبان‌های این کشور را برعهده دارد گفت: نظام پولی و مالی عربستان امروز در اختیار آمریکایی‌ها قرار دارد و ما شاهد آن هستیم که بیشترین سرمایه‌ آل سعود در بانک‌های آمریکایی سپرده‌گذاری شده است.

,

 

,

کارشناس مسائل منطقه با اشاره به حضور رژیم صهیونیستی در بین انگلیس و آمریکا گفت: پیش از این دولت سعودی درتلاش بود تا روابطی که با رژیم صهیونیستی دارد بسیار مخفی باقی بماند اما امروز خلاف این موضوع در حال رخ دادن است و سعودی‌ها هیچ ابایی از آشکار شدن روابط خود با رژیم صهیونیستی ندارند.

,

 

,

سید افقهی ادامه داد: وقتی کشوری از خودش هیچ اختیاری نداشته باشد و توسط دو کشور ماجراجو، سلطه‌گر و بیگانه مدیریت شود، طبیعی است که آن‌ها حوادث این کشور را طراحی و مدیریت کنند.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه حجاج ایرانی و کسانی که در راه‌پیمایی‌های وحدت و برائت به حجاج ایرانی ملحق می‌شدند، نقشه‌های آمریکا را نقش بر آب می‌کردند تصریح کرد: آمریکا به خوبی می‌داند که نوک پیکان راه‌پیمایی وحدت و برائت به سوی اوست؛ لذا کشتارهایی که عربستان از سال 66 برعلیه حجاج ایرانی انجام می‌دهد و این کارشکنی‌های عربستان نشان از دخالت آمریکا در پرونده حج دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه