logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

واکنش رئیس مشترک حزب دموکراتیک خلق‌ها به اظهارات اردوغان و ییلدیریم؛

خدا لعنت کند به آن هایی که شهرها را ویران نمودند/ آیا دادستان تعیین می‌کند که نماز و دعای ما قبول شود؟/ ذهنیت داعش به این‌ها سرایت کرده است!

خدا لعنت کند به آن هایی که شهرها را ویران نمودند/ آیا دادستان تعیین می‌کند که نماز و دعای ما قبول شود؟/ ذهنیت داعش به این‌ها سرایت کرده است!
رئیس مشترک حزب دموکراتیک خلق ها گفت: خدا به آن هایی که شهرها را به آتش کشیدند، آن هایی که شهرها را ویران کردند و آن هایی که این افراد را مجازات نکردند، لعنت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، به دنبال سخنان تند اردوغان و ییلدیریم در دیاربکر که برای افتتاح چندین پروژه به این استان سفر کرده بودند، صلاح الدین دمیرتاش، رئیس مشترک حزب کرد «دموکراتیک خلق ها»، در اولین جلسه فوق العاده حزبش در دیاربکر، سخنرانی نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,
وی در پاسخ به سخنان تند اردوغان و ییلدیریم در مراسم افتتاحیه جمعی در دیاربکر گفت: "به ما می گویند شهرها را به آتش کشیدید، خدا به آن هایی که شهرها را به آتش کشیدند، آن هایی که شهرها را ویران کردند و آن هایی که این افراد را مجازات نکردند، لعنت کند، خدا به هرکس که دستور به آتش کشیدن و ویران کردن این شهرها را داده نیز لعنت کند."
,
دمیرتاش با اشاره به شکایتی علیه وی، به علت سخنرانی در نماز جمعه مردمی گفت: "آیا دادستان تعیین می کند که نماز و دعای ما قبول می شود یا نه، حدود خود را بدانید، اگر دادستان جسوری هستید از خوک هایی که پول مردم را می دزدند، حساب پس بگیرید."
,
وی در اعتراض به سخن اردوغان در مورد این که عنوان کرده بود، این ها «زرتشت» هستند، ابراز داشت: "این ها می گویند تفاوتی بین اقشار با عقاید مختلف قائل نمی شویم و بنده را به خاطر مخلوقش می پسندیم، اما بلافاصله می گویند، این ها زرتشت هستند، زرتشت یک باور قدیمی است و افرادی هستند که آن را باور دارند، تو چطور دروغگویی هستی؟ نژادپرستان، دروغگویان! ذهنیت داعش به این ها سرایت کرده است!"
,
 
,
انتهای پیام/م
 
,
انتهای پیام/م
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه