اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

مدیر کل راه آهن شمال شرق:

برگزاری همایش معرفی ظرفیتهای اینچه برون در کریدور ریلی کشور های CIS در گرگان

برگزاری همایش معرفی ظرفیتهای اینچه برون در کریدور ریلی کشور های CIS در گرگان
مدیر کل راه آهن شمال شرق 2 از برگزاری همایش معرفی ظرفیتهای اینچه برون در کریدور ریلی ایران ، ترکمنستان و قزاقستان خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "محمد رضا قربانی" مدیر کل راه آهن شمال شرق 2 گفت : همایش معرفی ظرفیتهای اینچه برون در کریدور ریلی ایران ، ترکمنستان و قزاقستان با حضور تجارو بازرگانان ، شرکتهای حمل و نقل ریلی کارشناسان حوزه اقتصادی در12 خرداد در محل سالن اجتماعات صداو سیما استان گلستان برگزارخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

 وی عنوان کرد : هدف از برگزاری این مراسم شناسایی و استفاده بیش از پیش ازظرفیت و پتانیلهای حوزه صادرات ، ترانززیت و واردات استان و کشوردر حوزه منطقه اینچه برون می باشد.

,

"قربانی" در حوزه ریلی نیز سخن گفت و اضافه کرد :حمل و نقل ریلی تسهیل دهنده صادرات برای بازرگانان و تجار می باشد و وجود خطوط ریلی این حوزه ( حوزه شرقی دریای خزر) وهمکاری و هماهنگی تجار و بازرگانان آسیای میانه ومنطقه باعث افزایش صادرات و حمل و نقل کالا از این حوزه روز به روز خواهد یافت .

,

مدیر کل راه آهن شمال شرق 2 ادامه داد: در سال جاری با توجه به وجود زیرساختهای ریلی مناسب بستر و شرایط برای تجار و بازرگانان ایران اسلامی بمنظور انجام فعالیت های حمل و نقلی و صادرات و واردات محور در چارچوب قانون و مد نظر قرار دادن اقتصاد مقاومتی فراهم می باشدکه با عمل به این امر و اجرای صحیح قانون ، ما به اهداف تعیین شده در راستای تحقق سیاست های اقتصادی راه آهن جمهوری اسلامی ایران خواهیم رسید.

,

وی در پایان افزود: برگزاری این چنین همایشهایی تاثیربسزایی دربرنامه ریزی تجار و بازرگانان در امور مربوطه وبه تبع آن بازخورد خوب ومناسب اقتصادی رابرای استان و کشور خواهد داشت .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه