اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشتی به بهانه سالگرد ارتحال امام(ره)؛

هجمه گسترده دشمنان علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی/ ولایت فقیه، خاری در چشم آمریکا و آمریکادوستان

هجمه گسترده دشمنان علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی/ ولایت فقیه، خاری در چشم آمریکا و آمریکادوستان
دشمنان انقلاب در رأس آنها، امریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس برنامه های رسانه ای پر حجمی را برای تخریب رهبر معظم انقلاب در همین گردش ایام مسئولیت 27 ساله ایشان برنامه ریزی و طراحی کرده و به طرق مختلف به ذائقه ایرانی و طرفداران انقلاب در اقصی نقاط دنیا تحمیل می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، 14خرداد از یک منظر غم انگیز است،چون سالگرد  یام سوگمندی مردم ایران و تمام عاشقان بنیانگذار انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران در غم بزرگ از دست دادن امام خمینی (ره )  به عنوان مجدد و احیاگر اسلام ناب محمدی است ، اما از سوی  دیگر هم سرورافزاست، چون آغاز یک ربع قرن  امامت و ولایت  خلف صالح ایشان، امام  خامنه ای ( مد ظله العالی ) می باشد که در کمال اتقان و استواری توانستند با به دست گرفتن سکان هدایت کشتی انقلاب و نظام اسلامی، آن را به سلامت از بین تمام بحران های ریز و درشتی که در این مدت از سوی دشمنان قسم خورده  انقلاب طراحی و اجرا شد، عبور دهند. چه بسا همین  موفقیت هاست که دشمن را به شدت عصبانی کرده است  که در  پیگیری مسیر باطل شان، علاوه  بر تداوم  خصومت با اصل انقلاب و نظام و امام راحل، با شخصیت حقوقی و حقیقی معظم له نیز دشمنی بورزند و از کوچکترین فرصت ها برای تخریب مصداق عینی امروز ولایت فقیه نگذرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,

 بر این مبنا، دشمنان انقلاب در راس شان، آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس برنامه های رسانه ای پر حجمی را برای تخریب معظم له در همین گردش ایام مسئولیت 27 ساله  ایشان برنامه ریزی و طراحی کرده و به طرق مختلف به ذائقه ایرانی و طرفداران انقلاب در اقصی نقاط دنیا تحمیل می نمایند.

,

نظام سلطه با نماد آمریکا و متحدین  آن بر اساس مطالعات گسترده ای که پیرامون علل پایداری رژیم سیاسی نظام اسلامی در ایران  و عدم تغییر در اصول و گفتمان انقلابی آن از یک سو و بررسی هایی که درباره  ناکامی ها و شکست های سیاست های خود در تغییر رژیم  و یا رفتار جمهوری اسلامی انجام داده اند ، به این نتیجه رسیدند که جمهوری اسلامی دارای یکسری ستون های مستحکم و محافظ های نفوذناپذیری است که علت  شکست ناپذیری ، پایداری ، استمرار و قدرت یابی جمهوری اسلامی ایران  و ناکامی و خنثی شدن راهبردها و سیاست های آنها در تغییر و تحول هویتی و ساختاری ایران شده است . در این میان یکی از یافته های نظری و عملی استکبار و اذانب آن این است  که سیستم ولایت فقیه و شخصیت  ولی فقیه در رأس نظام جمهوری اسلامی ایران یکی از مهمترین و راهبردی ترین عوامل حفظ و توسعه اقتدار ملی ایران و شکست سیاست ها و خط مشی های آنها می باشد. چنانچه " گرگت "(ادوارد شرلی ) مسئول سابق شبکه جاسوسی سیا در ایران، تأکید  کرد: «اگر نظام ولایت فقیه در ایران از هم بپاشد، آنگاه می توان گفت  جمهوری اسلامی تغییر ماهیت داده است».

,

بنابراین مهندسی جدید آمریکا  صهیونیست ها و گروه های ضد انقلاب و مخالف  نظام جمهوری اسلامی بر این تعلق گرفت که به طور ویژه بر روی رهبر معظم انقلاب و باورهای مربوط به اصل ولایت فقیه تمرکز نمایند. چنانچه رهبر معظم انقلاب در این باره  تصریح دارند که: «استکبار جهانی این بار تصور کرد که  می تواند روش مؤثرتری را برای مبارزه با انقلاب اسلامی تجربه کند و بر همین اساس پس از مطالعه زیاد به این نتیجه رسید که  باید رهبری انقلاب را هدف قرار دهد ، زیرا می داند که با وجود یک رهبر مقتدر در ایران اسلامی ،همه توطئه های آنها نقش بر آب خواهد شد.»

,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه