اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمایت کره شمالی از ترامپ!

حمایت کره شمالی از ترامپ!
یک روزنامه کره شمالی از دونالد ترامپ نامزد جنجالی جمهوریخواه حمایت کرد و او را یک نامزد باهوش و هوشیار ریاست جمهوری دانست که می‌تواند آمریکایی‌ها را از زیر تهدید روزانه حمله هسته‌ای کره شمالی نجات دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصادآنلاین، روزنامه "دی پی آر کی تودی" چاپ کره شمالی در مطلبی ضمن حمایت از رئیس جمهور شدن دونالد ترامپ در انتخابات 8 نوامبر آمریکا نوشت: ترامپ یک سیاستمدار باهوش است و می تواند انتخاب درستی برای رای دهندگان آمریکایی در انتخابات نوامبر باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


 این روزنامه کره شمالی در ادامه ضمن انتقاد شدید از هیلاری کلینتون نامزد پیشتاز دموکرات‌ها نیز افزود: کلینتون خواستار اجرای مدل ایران در قبال کره شمالی شده تا با اعمال تحریمهای شدید بین المللی، مساله هسته ای شبه جزیره کره نیز حل و فصل شود.

ترامپ پیش از این به رویترز گفته است که حاضر است با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی گفتگو کند تا برنامه هسته ای پیونگ یانگ متوقف شود و چین نیز باید برای حل این مشکل کمک کند.

این روزنامه در ادامه افزود: پیشنهاد ترامپ در این باره که آمریکا باید همه نیروهای نظامی خود را از کره جنوبی خارج کند، مگر آنکه سئول هزینه های بیشتری را بپردازد، راهی برای دستیابی به اتحاد در شبه جزیره کره خواهد بود.

کره شمالی 6 ژانویه چهارمین آزمایش هسته‌ای خود را انجام داده و در ماه فوریه نیز یک ماهواره را با استفاده از موشک بالستیک به فضا پرتاب کرده است.

کره شمالی اعلام کرده است که توسعه برنامه موشکی و ارسال ماهواره به فضا حق حاکمیتی این کشور است و این برنامه ها را ادامه خواهد داد.

شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپا طی هفته‌های اخیر تحریم‌های جدیدی را علیه کره شمالی اعمال کرده‌اند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه