اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری:

با تهیه شناسنامه فرهنگی می توان فعالیت‌های مراکز دینی و فرهنگی را گسترش داد

با تهیه شناسنامه فرهنگی می توان فعالیت‌های مراکز دینی و فرهنگی را گسترش داد
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در سفر به کوهرنگ گفت: با تهیه شناسنامه فرهنگی شهرستان و آمار دقیق خانوارهای روستایی می‌توان در ایجاد و گسترش فعالیت‌های مراکز دینی و فرهنگی به‌ویژه حسینیه‌ها و مساجد برنامه‌های مؤثرتری را در پیش گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر،جت‌الاسلام مرتضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در بازدید یک‌روزه از کوهرنگ و در دیدار با فرماندار این شهرستان مباحثی در مورد مساجد، مشکلات فرهنگی و طرح‌های اعزام عشایری و اوقات فراغت مطرح شد.
 
زمان‌پور در این نشست به موقعیت جغرافیایی، تعداد روستاها و افزوده شدن جمعیت 60 هزارنفری عشایر در شش ماه از سال به آمار جمعیتی شهرستان کوهرنگ اشاره کرد و افزود: باتوجه به گستردگی و سخت‌گذر بودن این شهرستان، لازم است فعالیت‌های فرهنگی بیشتری در حوزه دینی و مذهبی در مناطق مختلف کوهرنگ انجام شود تا ناهنجاری‌های اجتماعی و مشکلات موجود کاهش یابد.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هم در این دیدار تصریح کرد: با تهیه شناسنامه فرهنگی شهرستان و آمار دقیق خانوارهای روستایی می‌توان در ایجاد و گسترش فعالیت‌های مراکز دینی و فرهنگی به‌ویژه حسینیه‌ها و مساجد برنامه‌های مؤثرتری را در پیش گرفت.
 
حجت‌الاسلام مرتضوی در ادامه با اشاره به اعزام روحانیون در مناسبت‌های مختلف فرهنگی و دینی بر لزوم جمع‌بندی آمار و گزارش اعزام‌های انجام‌ شده در شهرستان کوهرنگ تأکید کرد: با انجام این کار می‌توان اعزام روحانیون و مبلغان را هدفمندتر و با توجه به اولویت‌های فرهنگی انجام داد.
 
وی به اعزام مبلغ دینی به مراکز عشایری استان اشاره کرد و افزود: تاکنون 28 نفر در طرح اعزام عشایری کوهرنگ نام‌نویسی کرده‌اند که باید هرچه سریع‌تر گستره کاری مبلغان اعزامی مشخص شود تا از ایام ماه مبارک رمضان و طرح تابستانی بیشترین بهره‌برداری برای گسترش شعائر دینی و معارف اسلامی صورت گیرد.
 
گفتنی است، نشست مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با فرماندار کوهرنگ، در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
 
انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه