logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان :

بسیج ضامن امنیت کشور/ فرماندهان پایگاه های بسیج در برابر جنگ نرم و اقتصادی ایستادگی کنند

بسیج ضامن امنیت کشور/ فرماندهان پایگاه های بسیج در برابر جنگ نرم و اقتصادی ایستادگی کنند
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: فرماندهان پایگاه های بسیج بعنوان سرپنجه های اصلی بسیج مستضعفین باید در برابر جنگ نرم و اقتصادی ایستادگی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا سردار حسین معروفی در جمع فرماندهان پایگاه های مقاومت منطقه سیستان عنوان کرد: حفظ و ترویج آرمانهای امام راحل و مسولیت ایران اسلامی برعهده سربازان امام مسلمین و بسیجیان است بنابراین همه بسبجیان باید خود را سد بلای انقلاب اسلامی، ارزش های انقلاب، ملت عزیز ایران، تمامیت ارضی کشور و ولایت بدانند.

وی با عنوان اینکه، بسیج ضامن امنیت کشور و سد بلای ولایت است تصریح کرد: سد بلای ولایت دانستن یعنی ترویج وتبیین فرمان و به زمین نماندن آن چیزی که بر دوش ما نهاده شده است بنابراین بایستی بسیجیان اولین کسانی باشند که فرمان امام را جامه عمل می پوشانند.

وی در این راستا افزود: اگر خواهان جامه عمل پوشاندن و عملیاتی کردن هستیم باید انقلابی فکر و زندگی کنیم.

وی با اشاره به، رمز ماندگاری انقلاب اسلامی در انقلابی ماندن انقلابیون است افزود: بهترین انقلابیون بسیجیانی هستند که با انگیزه الهی و انسانی دفاع از آرمانها و ارزش ها وارد دریای زلال بسیج مستضعفین شده اند.

وی خاطرنشان کرد: امروزه بسیجیان به عنوان انقلابی ترین انقلابیون در دنیا که تفکر، آرمان و اندیشه آنان در جای جای کشور های اسلامی عراق، سوریه، لبنان و یمن دیده می شود بایستی پیگیر جهاد کبیر باشند.

وی ابراز داشت: ایستادگی در مقابل دشمن غداری که انسان ها، ارزش های الهی و انسانی، اسلام ناب و انقلاب اسلامی را هدف قرار داده است یعنی نترسیدن، نلرزیدن، سست نشدن و تردید در راه حق پیدا نکردن است که این ویژگی هایی است که باید در بسیجیان نهادینه شود.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه