logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس اداره بهزیستی شهرستان رشتخوار خبر داد:

اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه CBR در 57 روستای رشتخوار

اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه CBR در 57 روستای رشتخوار
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رشتخوار از در حال اجرا بودن طرح مبتنی بر جامعه (CBR) در بیش از 57 روستا در راستای ارائه خدمات به افراد معلول این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، مهدی اکبرزاده رئیس اداره بهزیستی شهرستان رشتخوار صبح امروز در گفتگو با خبرنگار ما از برگزاری طرح CBR در سطح شهرستان خبر داد و افزود: در ایام ماه مبارک رمضان با حضور تسهیلگران میانی در 14 روستا شهرستان  رشتخوار کلاس های آموزشی در رابطه با طرح های CBR  برای افراد معلول و خانواد هایشان با حضور دهیاران و معتمدین روستا برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,

رئیس اداره بهزیستی شهرستان رشتخوار با اشاره به در حال اجرا بودن طرح مبتنی بر جامعه(CBR) در بیش از 57 روستای این شهرستان گفت: توانبخشی مبتنی بر جامعه راهبردی است در درون برنامه توسعه جامعه برای اجرای توانبخشی و عدالت اجتماعی و همچننی پیوستن تمام افرادی که به نوعی ناتوانی دارند.

,

وی در ادامه از تلاش برای اجرایی شدن 100 درصدی این طرح در سطح شهرستان گفت و اذعان داشت: طرح مبتنی بر جامعه(CBR) از طریق خانواده ها، افراد جامعه و خدمات ویژه مناسب بهداشتی، آموزشی، حرفه ای و اجتماعی تحقق خواهد یافت، که امیدواریم این طرح به صورت 100 درصدی در شهرستان برگزار شود.

,

وی در پایان از خدمات ارائه شده در این طرح در سطح این شهرستان اشاره نمود و تصریح کرد: خدمات ششگانه به معلولین که شامل: آموزش در خانواده، آموزش در جامعه، استفاده از سیستم ارجاع، ارائه وسایل کمک توانبخشی، اشتغال و کاریابی معلولین و خدمات حمایت اجتماعی معلولین می باشد در برنامه هایی کاری این نهاد در طرح CBR است.

,

انتهای پیام/ رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه