به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد قره بیگلو رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه در گفت و گو با خبرنگار زرخبر، از برداشت گندم مزارع شهرستان زرندیه در هفته آینده خبر داد.
قره بیگلو اظهار کرد: در سطح شهرستان ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی زیر کشت گندم رفته که از این میزان سه هزار و 500 هکتار به صورت کشته آبی و هشت هزار هکتار به صورت کشت دیم است.
,
,
وی افزود: اکثر مزارع گندم زرندیه به صورت دیم است که بیشتر آنها در روستاهای بخش خرقان کشت شده است.
,
,
رئیس جهاد کشاورزی زرندیه گفت: طبق پیش بینیها امسال بیش از ۳۰ هزار تن گندم از کشتارهای زرندیه برداشت خواهد شد.
,
,
قره بیگلو تصریح کرد: به منظور آسایش کشاورزان پنج مرکز خرید تضمینی گندم در شهر های خشکرود، زاویه، مامونیه، رازقان و روستای علیشار در نظر گرفته شده است.
,
,
وی ابراز کرد: امسال خرید گندم از کشاورزان به قیمت هرکیلو ۱۲ هزار و ۷۰۵ ریال خواهد بود.
,
,
قره بیگلو خاطرنشان کرد: با توجه به بارش های خوب پاییز سال گذشته و بهار امسال، برداشت از کشتزارهای شهرستان تا ۲۵ درصد افزایش دارد.
,
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه