اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ذرت مکزیکی فروشی با درآمد پزشکی

ذرت مکزیکی فروشی با درآمد پزشکی
ذرت مکزیکی فروشی چند سالی است که در سطح شهر‌ها پدیدار شده و در آمد‌های جالبی به نسبت شرایط کاری خود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از میزان، مجید بحرینی به عنوان نخستین فردی شناخته شد که ذرت شیرین را وارد ایران کرد و در جشنواره خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی دانشجویی به همراه چهار نفر از دوستانش، طرح ذرت مکزیکی را ارائه داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 
پس از معرفی ذرت مکزیکی توسط وی در جشنواره، عرضه این محصول در هتل‌ها و مسافرخانه‌ها آغاز و با استقبال روبرو شد که پس از این اتفاق شغل جدیدی به نام ذرت مکزیکی فروشی در سطح شهر پدیدار شد.
 
برای پیدا کردن یک شغل که بتوان آن را با سرمایه اندک راه اندازی کرد، نیازی نیست کار خاصی انجام بدهید، همین که اطرافتان را نگاه کنید، بوی وسوسه انگیزی به مشامتان می‌رسد.
 
بوی قارچ و ذرت پخته که به محض ترکیب شدن با کره و پنیر کشدار پیتزا، شما را مجاب می‌کند دست در جیب مبارک کنید و یک لیوان ذرت مکزیکی خریداری کنید.
 
همین وسوسه انگیز بودن خوردن ذرت مکزیکی، یکی از مزیت هایی است که شما را متقاعد می‌کند با هزینه محدودی وارد این کار شوید و یک شغل پر در‌آمد بدست بیاورید.
 
جالب است بدانید ذرت مکزیکی که در چند سال اخیر توانسته جای خوراکی های پرطرفداری همچون بستنی سنتی و فالوده شیرازی را بگیرد به دلیل نوع تهیه به شیوه مکزیکی چنین نامی را برای آن برگزیده اند و این در حالی است که ذرت به خودی خود شیرین است.
 
بر این اساس وسایل اولیه برای خرید یک بخارپز با کانتر آن چیزی حدود ۶۰۰ هزار تومان برایتان آب می‌خورد، علاوه بر آن تقریبا جایی که اجاره می‌کنید، نیز بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کرایه ماهانه دارد.
 
بخاطر داشته باشید حتما برای اجاره جایی را در نظر بگیرید که در مسیرهای اصلی و پر رفت و آمد باشد. اگر بتوانید گوشه دو متری یک مغازه در مسیر پر رفت و آمد را اجاره کنید، خیلی بهتر از این است که ۵ متر مغازه داشته باشید در یک جای دور از دسترس. پس با یک حساب سر انگشتی می‌توانید با ۱ میلیون تومان، استارت اولیه کار را بزنید. غیر از این، فقط تهیه مواد اولیه باقی می‌ماند.
 
سود این کار مثل هزینه خرید مواد اولیه بسیار متفاوت است، ممکن است در جایی قرار داشته باشید که روزی ۱۰۰هزار تومان فروش کنید و تنها مبلغ کمی از آن، به عنوان سود به شما برسد، اما گاهی در مسیری قرار می‌گیرید که آنقدر پر رفت و آمد است که ممکن است سود روزانه شما از مرز ۳۰۰ هزار تومان نیز بگذرد.
 
با این تفاسیر این شغل بیشتر در کنار مراکز تجاری و پر تردد آزمایش خود را پس داده به طوری که با پرس و جو از چند نفر از کسبه این شغل به موضوع بسیار جالبی پی بردیم که این افراد در کنار پرداخت ماهانه حداقل 1 تا 10 میلیون تومان هزینه فضا و مواد اولیه، سود خالص 7 میلیونی به جیب می زنند.
 
مردمان کشور ما در این چند سال ثابت کرده‌اند در هر جایی برای لذت بردن از طعم ذرت مکزیکی حاضرند پول خرج کنند.  
 
در کنار تمام این موارد مزیت دیگر این شغل پنهان ماندن این مشاغل از چشم مالیاتی‌ها است.
 
این در حالی است که یک جوان در کشور بعد از سپری کردن یک پرسه چندین ساله برای تحصیل و خدمت سربازی و پیدا کردن یک شغل با در آمد حقوق پایه 850 هزار تومان حداقلی باید مالیات هم پرداخت کند و در نهایت یک حقوق بخور و نمیری برای گذران زندگی خود کسب کند.
 
شرایط کاری این رسته از کسبه در کشور نشان می دهد که تامین شغل برای جوانان نیازمند خلاقیت و نوآوری این چنینی است که بتوانند از حداقل سرمایه درآمد میلیونی ماهانه کسب کنند و این تنها یکی از شغل هایی است که در کشور بدون داشتن تحصیلات و مدارک عالی و با شرایط آسان می توان درآمدهای میلیونی کسب کرد و زندگی خوبی داشت.
 
در این شرایط روی آوردن مردم حتی به یک چرخ دستی برای فروش ذرت مکزیکی کار عاقلانه به نظر می‌آید!

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه