logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مسئول اتاق اصناف شهرستان برخوار عنوان کرد:

نظارت گشت های بازرسی شهرستان بر واحدهای صنفی در ماه رمضان

نظارت گشت های بازرسی شهرستان بر واحدهای صنفی در ماه رمضان
مسئولان با تاکید بر رعایت قوانین نظام صنفی توسط واحدها، از شهروندان درخواست کردند در صورت مشاهده هر گونه تخلف احتمالی مراتب را به اداره صنعت، معدن و تجارت و واحد بازرسی اصناف به شماره تلفن ۴۵۸۶۰۲۷۰ الی ۷۱ گزارش نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان برخوار ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، از نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی در این ماه خبر داد و گفت: گشت های مستقل و مشترک بازرسی با همکاری ادارات تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت و درمان در طول ماه مبارک رمضان بر کالاها و اقلام پر مصرف این ایام از جمله پروتئین، لبنیات، برنج، روغن، قند و شکر، خرما، زولبیا و بامیه و آش و حلیم نظارت خواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم برخوا,

حمیدرضا رحیمی همچنین اعلام کرد: ساعات پخت واحدهای خبازی طی برنامه ریزی انجام شده با اتحادیه مربوطه صبح ها از ساعت ۹:۳۰ لغایت ۱۳ و بعد از ظهر از ساعت ۱۶:۳۰ لغایت ۳۰ دقیقه قبل از اذان مغرب است.

,

وی خاطرنشان کرد: نانوایانی که تمایل به پخت در شیفت اول صبح دارند، می توانند با هماهنگی اتحادیه اقدام نمایند.

,

رحیمی با تاکید بر رعایت قوانین نظام صنفی توسط واحدها از جمله رعایت سود خرده فروشی و نصب برچسب قیمت، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف احتمالی مراتب را به اداره صنعت، معدن و تجارت و واحد بازرسی اصناف به شماره تلفن ۴۵۸۶۰۲۷۰ الی ۷۱ گزارش نمایند.

,

مسئول اتاق اصناف شهرستان برخوار نیز در این خصوص اظهار کرد: در کلیه امور نظارتی بر اصناف به خصوص ایام ویژه همچون ماه رمضان، محور تمام گشت ها، واحد بازررسی اتاق اصناف می باشد که با توجه به ایام ماه مبارک رمضان، واحد بازرسی اصناف هم در گشت های مشترک و هم بصورت مجزا از صنوفی که ارتباط با ماه مبارک رمضان دارند از جمله واحدهای صنفی آشپزی، قنادی و نانوایی ها نظارت و بازرسی بیشتری به عمل خواهد آورد و با متخلفین برخورد جدی می شود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه