logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

برخورد جدی قوه‌قضائیه با عاملان پخش تیزر فیلم های در حال اکران در ماهواره

برخورد جدی قوه‌قضائیه با عاملان پخش تیزر فیلم های در حال اکران در ماهواره
پخش تیزر فیلم های در حال اکران از شبکه های ماهواره ای، با ورود جدی قوه قضائیه ابعاد جدیدی به خود گرفته و از آنسو نیز مدیران آن شبکه ها دامنه پخش تیزرها را گسترده تر کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر، در حالی که مدت هاست مساله پخش تیزر فیلم های ایرانی در حال اکران در شبکه های ماهواره ای فارسی زبان از موضوعات مطرح در سینما و رسانه ها است ولی با ورود جدی قوه قضائیه به این مساله و احضار چندباره تهیه کنندگان تعدادی از فیلم ها که تیزر آنها به طور مداوم از یکی از این شبکه ها پخش می شد، موضوع وارد فاز جدی تر شد.

صبح امروز ۱۹ خرداد با اعلام خبر توقیف فیلم «آااادت نمی کنیم» ساخته ابراهیم ابراهیمیان مساله شکل جدیدی به خود گرفت و در پیگیری ها مشخص شد قوه قضائیه در نامه ای اعلام کرده که در صورت پخش تیزر فیلم های ایرانی از شبکه های ماهواره ای این آثار توقیف می شوند ولی صاحبان آثار سینمایی تاکید دارند که آنها از شبکه های ماهواره ای نخواسته اند تیزر فیلم هایشان را پخش کنند و این شبکه ها با استفاده از تیزرهای موجود در اینترنت که بعضا در رسانه های رسمی کشور هم منتشر شده اند، اقدام به پخش تیزرها می کنند و هیچ توافقی بین طرف ایرانی و مدیران آن شبکه ها صورت نگرفته است؛ توضیحی که گویا قوه قضائیه را قانع نکرده است.

البته چند ماه پیش که یک شبکه ماهواره ای برای اولین بار اعلام کرد محصولات فرهنگی ایرانی را تبلیغ می کند در آن برنامه تاکید شد که تبلیغ محصولات فرهنگی ایرانی به طور رایگان خواهد بود و این خود مساله ای است که صاحبان فیلم ها هم بدان اشاره می کنند و می گویند اساسا نیازی به ارتباط آنها با شبکه مذکور نیست و آنها راسا به اسم حمایت از محصولات فرهنگی اقدام به پخش این تیزرها می کنند و هیچ مبادله مالی در این میان صورت نمی گیرد.

ولی با وجود طرح این موضوعات قوه قضائیه با بررسی شواهد و مدارک به این نتیجه رسیده است که باید برخورد جدی تری با مساله پخش تیزر فیلم ها از شبکه های ماهواره ای داشته باشد و حتی در صورت لزوم به توقیف فیلم ها نیز اقدام کند و از آنجا که دستور قضایی لازم الاجرا است سازمان سینمایی نیز موظف به پیروی از آن است و تنها امکان رایزنی و ارائه پاره ای از توضیحات از سوی مسئولان این سازمان با دست اندرکاران قوه قضائیه موجود است.

در حالی که سینمای ایران امروز با مساله پخش تیزرها و توقیف یک فیلم دست به گریبان بود، آن شبکه ماهواره ای از عصر همین روز اقدام به پخش تیزر دو فیلم «رسوایی» به کارگردانی مسعود ده نمکی که کم کم باید از اکران خداحافظی کند و «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان که از امروز اکرانش شروع شده، کرد تا یک بار دیگر مشخص شود دست اندرکاران این شبکه ها نه تنها با سیاست های خود راه را برای سینمای ایران هموار نمی کنند بلکه دشوارتر می کنند.

با پخش این تیزرها بار دیگر این شائبه ایجاد شد که صاحبان این دو فیلم هم درخواستی برای این همکاری داشته اند که در گفتگوی خبرنگار مهر با عوامل آنها، بر این موضوع تاکید داشتند که تیزر فیلم هایشان را در اختیار این شبکه نگذاشته اند و علاقه ای هم به پخش تبلیغاتشان از ماهواره ندارند.

قطعا هدف رفتار امروز مدیران شبکه ماهواره ای مذکور ایجاد تنش بیشتر برای سینمای ایران و تمامی فیلم های روی پرده است که با درایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سینماگران کشورمان و همراهی قوه قضائیه این مساله نیز رفع می شود و همچنین به نظر می رسد با رایزنی مسئولان سازمان سینمایی و قوه قضائیه مشکلی که برای فیلم «آااادت نمی کنیم» ایجاد شده نیز به زودی مرتفع خواهد شد.

در کنار همه مسایل و دردسرهای پیش آمده جا دارد بار دیگر این نکته مورد سوال قرار گیرد که رسانه ملی و شهرداری شهرهای مختلف به عنوان نهادهایی که بیشترین نقش و تاثیر را در تبلیغات محصولات فرهنگی دارند چقدر در انجام مسئولیت خود موفق عمل کرده اند؟ و چقدر از مشکلات فعلی به دلیل فقدان همراهی و همدلی این نهادها با تولیدکنندگان محصولات فرهنگی از جمله آثار سینمایی است؟ در صورتی که تبلیغات فیلم ها با بهترین و سهل ترین شرایط و با قیمت های پایین تر در رسانه ملی به ویژه تلویزیون و در بیلبوردهای شهری به نمایش درآید قطعا دیگر شاهد چنین مشکلاتی نخواهیم بود که یک قوه، یک وزارتخانه و همچنین دست اندرکاران سینما و رسانه ها را تا این حد درگیر خود کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه