به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبار کوچکی نژاد در گفت وگو با خبرنگار «دیارباران» در واکنش به بیانات مقام معظم رهبری در مورد وضعیت اشتغال در جامعه با این مضمون که «از بیکاری جوانان شرمنده ام»، اظهار کرد: متاسفانه عملکرد دولت در بحث اشتغال زایی مطلوب نبوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی با تاکید براینکه کارنامه دولت در بحث اشتغالزایی و رفع معضلات پیش روی جوانان قابل قبول نیست، تصریح کرد: هنوز موانع اشتغال بر پایه خود استوار است.
,نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه شرمندگی مقام معظم رهبری نشانه نمره مردود دولت در کارنامه اشتغال زایی برای جوانان است، اضافه کرد: مقام معظم رهبری تاکیدات بسزایی بر اشتغال جوانان دارند ولی متاسفانه قدم های دولت در این راستا محدود بوده است.
,کوچکی نژاد با اشاره به اینکه دولت ها مسولیت پذیری در قبال رفع معضل بیکاری نداشته اند، ابراز کرد: رتبه گیلان در بیکاری بالاست و جوانان متخصص هم بیکارند.
,وی ادامه داد: استان گیلان با برخورداری از ساختار غنی در حوزه های مختلف از کشاورزی گرفته تا صنعت، پایگاه مهمی برلی عملیاتی سازی اقتصاد مقاومتی است.
,نماینده مردم رشت در مجلس با تاکید براینکه اقتصاد مقاومتی نقشه راه مهم و استرتژیک برای عبور از تنگناهای اقتصادی است که هر روز دشمن در ان پیچ های جدید اعمال می کند، افزود: تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی عملیاتی سازی اقتصاد مقاومتی است.
,کوچکی نژاد با اشاره به اینکه متاسفانه اقتصاد مقاومتی تاکنون نسخه ای درهم پیچیده شده در دست دولت بوده است، تصریح کرد: دولت مجرای عملیاتی سازی اقتصاد مقاومتی برای نجات اقتصاد از منجلاب رکود است.
,وی با بیان این نکته که نباید چشم به دست کشور های اروپایی مانند فرانسه برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشت، اضافه کرد: مشکلات اقتصادی کشور تنها با تکیه بر تولید ملی و توجه به توانایی و پتانسیل های داخلی برطرف خواهد شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه