به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرخور، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد مهدی نژاد در خطبه های نماز جمعه شهر خور انقلابی بودن و انقلابی عمل کردن را شاخصه بیانات رهبر فرزانه انقلاب عنوان کرد و افزود: از اول انقلاب تا کنون در همه دولت ها افرادی با تفکرات غرب گرایانه بوده اند که فکر می کردند می توانند مردم را از انقلاب دور کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرخور,حجت الاسلام والمسلمین سید احمد مهدی نژاد این افراد را غافل دانست و افزود: انقلاب و انقلابی بودن در جان مردمی که با خون خود این انقلاب را به ثمر رسانده اند رسوخ کرده و ریشه دوانده است.
,وی تفکرات احمقانه غرب گرایان در مورد تحریف انقلاب مورد انتقاد قرار داد و افزود: راه حل معضلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مانند وابستگی، فساد سیاسی-اخلاقی و برخی عقب ماندگی های علمی، انقلابی عمل کردن با به عبارت بهتر اقدام و عمل انقلابی است.
,خطیب جمعه خور استفاده از واژه انقلاب و انقلابی را برای بهره برداری سیاسی و انتخاباتی تلاش برای تحریف انقلاب و امام راحل دانست و افزود: این خیانت بزرگی است که در حق انقلاب می شود.
,وی تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی را بر اهمیت دادن به تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی را علاج رکود عنوان کرد.
,نماینده ولی فقیه در شهرستان خوروبیابانک با اشاره به سالروز تشکیل جهاد سازندگی به فرمان امام خمینی(ره) گفت: این نهاد انقلابی منشأ خیرات و برکات برای همه شهر ها و روستاهای محروم بوده و هست.
,وی تحریف انقلاب را هدف کسانی که کارهای جهادی و انقلابی را کارهای هیجانی و بدون فکر و برنامه می دانند دانست و تصریح کرد: هر کس که این واژه های را به کار برد دنبال تحریف انقلاب و بنیان گذار جمهوری اسلامی است.
,حجت الاسلام والمسلمین مهدی نژاد با اشاره به حجمه های غربی ها به شخصیت زن هدف آن ها را تخریب و به انحراف کشیدن مقام زن دانست و افزود: هویت و روح زن و مرد یکسان است و انقلاب اسلامی به برکت وجود امام انقلابی به همه مردم ایران شخصیت و هویت بخشید.
,امام جمعه خور با اشاره به فرا رسیدن ماه میهمانی خدا و حضور روحانیون در شهرستان، استفاده کامل از رحمت های الهی راه خواستار شد و برکات تبلیغ دین برای مبلغین را برشمرد.
,وی با اشاره به سالروز وفات حضرت خدیجه(س) گفت: خدمات ارزشمند این بانوی فداکار بود که در کنار پیامبر اعظم(ص) و حضرت علی(ع) باعث تبلیغ دین اسلام و پیشرفت آن شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه