اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

داعش: فرزند بدهید؛ آرد بگیرید

داعش: فرزند بدهید؛ آرد بگیرید
گروه تروریستی داعش از مواد غذایی و آب آشامیدنی در شهر محاصره شده فلوجه در عراق به عنوان اهرمی برای معامله با خانواده های این شهر استفاده می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم،  برخی اهالی شهر فلوجه که توانسته اند از دست گروه تروریستی داعش فرار کنند، بعضی از جنایات این گروه علیه خودشان در داخل شهر را بازگو کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این اهالی تاکید کردند که داعش از آب و غذا به عنوان ابزاری برای باج خواهی از آنها استفاده کرده است.

"بخدا نجاتمان دادید و ما را از زیر آتش بیرون کشدید، شما تاج سر ما هستید". اینها سخنان یک مادر عراقی با یکی از نیروهای ارتش عراق است.

وی گوشه ای از درد و رنج خود در شهر فلوجه را بازگو می کند که اهالی آن در انتظار کسی هستند که آنها را از جنایت های داعش نجات دهد و کسانی نیز که نجات یافته اند، وضعیت شهر را بازگو کنند.

این مادر عراقی با اشاره به وضعیت ناگوار سه ساله شهر فلوجه و کمبود شدید مواد غذایی و آب آشامیدنی گفت: سه ساله که ما محاصره هستیم. خرمای خراب می خوریم... ما را از روستایی به روستای دیگر آواره کردند..به آب گرم و غذای ناسالم راضی شدیم..به همه چیز راضی شدیم..اما الان خدارو شکر می کنیم.. از خداوند می خواهیم که گشایشی در کار ما نماید.

آب و غذا اهرم فشار بر اهالی شهر فلوجه برای اعلام وفاداری به تروریست های داعش و سربازگیری از فرزندان آنها برای این گروه است.

یک زن دیگر عراقی گفت: عناصر داعش به خانه همسایه ما آمدند و به آنها گفتند که اگر یکی از فرزندان آنها با ما بیعت می کند، یک کیسه آرد به شما می دهیم اما پدر آنها مخالفت کرد و گفت اگر حتی چیز دیگری هم می دادید، فرزندم را نمی دادم.

خرما و آب تنها قوت اهالی شهر فلوجه بوده است، زیرا اهالی آن چند ماه با کمترین مستلزمات زندگی سر کرده اند. یک زن عراقی گفت: هفت ماه است که خرما می خوریم... فقط خرما و آب.

یک مرد آواره از فلوجه هم می گوید: وضعیت معیشتی بد است. به خدا قسم برخی مردم تنها یک وعده خرما می خورند... خرمای خراب که دو یا سه سال از تولیدش می گذره و حتی به درد حیوانات نمی خورد.

زبان قتل و ارعاب در شهر فلوجه حکم فرما بوده است زیرا شهروندان مجبور شده اند که در خانه ها پنهان شوند تا داعش آنها را به خاطر مخالفت با تبدیل شدن به سپر انسانی به قتل نرساند. شادمانی رسیدن به ساحل امنیت و آرامش حال و روز کسانی را که توانستند به مناطق آزاد شده توسط نیروهای مشترک عراقی برسند، تغییر داده است.

یک زن آواره از فلوجه گفت: ما شبانه روز از دست داعش مخفی شده بودیم تا از محل ارتش مطمئن شویم و بیرون بیاییم و خودمان را تسلیم کنیم تا اینکه داعش ما را نبیند و سر نبرد.

یک مرد آواره نیز گفت: داعش از نظر مالی ورشکست شده و پولی ندارد. عناصر داعش شهروندان را محاصره کرده اند. از کشاورز می خواهند که به آنها محصول بدهد و از دامدار می خواهند که از دام های خود به آنها بدهد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه