اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار کرمانشاه: منتقدان دولت حسود هستند

استاندار کرمانشاه: منتقدان دولت حسود هستند
استاندار کرمانشاه گفت: رسانه‌ها و افرادی که الان ما را نقد می‌کنند چطور در زمان دولت احمدی‌نژاد «لال‌مانی» گرفته بودند و حالا که برجام تنها 6 ماه است که حل شده، می‌خواهند تمام مشکلات هشت ساله دولت قبلی بلافاصله حل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،  جلسه شورای برنامه‌ریزی صبح امروز با حضور استاندار کرمانشاه، معاونان و مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی استان در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


استاندار کرمانشاه در ابتدای این جلسه با استناد به آیاتی از قرآن کریم همه را به تقوا دعوت کرد و اظهار داشت: برای قضاوت در مورد دولت روحانی نیز که مورد حمایت شخص مقام معظم رهبری است، باید تقوا پیشه کرد.

اسدالله رازانی با قرائت آیه‌ای از قرآن کریم با این ترجمه «مبادا دشمنی با گروهی شما را وادار کند که عدالت نورزید...»، تصریح کرد: اخیراً برخی به قضاوت در مورد دولت و در سطح استان نیز زبان باز می‌کنند بدون اینکه تقوا و عدالت پیشه کنند.

این مسؤول با انتقاد تند از رسانه‌های اصولگرای منتقد و منتقدان، بیان کرد: منتقدان خدمات دولت را طی سه سال و نیم گذشته در نظر نمی‌گیرند، در حالی که آنچه طی این مدت در سطح ملی و طی دوران انتصاب من در سمت استاندار انجام شده بر همگان روشن است.

وی، معتقد است که کاهش 30 درصدی نرخ تورم در سطح ملی آن هم در شرایطی که کشور در شرایط بحرانی تحریم قرار داشته یک دستاورد بزرگ است که با مدیریت روحانی انجام شده است.

استاندار کرمانشاه به انتقاداتی از قبیل جدی نگرفتن اقتصاد مقاومتی در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و توضیح داد: رئیس‌جمهور اظهار داشته که کلمه به کلمه این سیاست را قبول دارد و در همین راستا نیز ستادی را در حوزه معاون اول خود تشکیل داده است.

به اعتقاد رازانی، سیاست اقتصاد مقاومتی در دولت روحانی جدی‌تر از هر طرح دیگری پیگیری شده و بازدید‌های معاون اول رئیس‌جمهور از طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان‌ها نیز گواهی بر همین مسئله است.

وی، انتقادات وارده را قضاوت‌هایی از سر جهل یا غرض دانست و در ادامه با تغییر سخنان خود، بیان کرد: من کسی را به جهل متهم نمی‌کنم، اما این افراد ملاک قضاوت را بلد نیستند، چراکه ملاک قضاوت در دست آن‌ها نیست.

استاندار کرمانشاه، قضاوت براساس شاخص‌ها را تنها را گمراه نشدن در قضاوت‌ها دانست و اضافه کرد: حرکت در مسیر تقوا سخت است و شاخص و دانایی می‌خواهد.

رازانی در ادامه این جلسه که به منظور برنامه‌ریزی برای حل مشکلات استان کرمانشاه تشکیل شده بود، با ابراز نارضایتی از انتقادها و اظهارنظرهای صورت گرفته در سطح ملی و استانی، تبیین کرد: برخی از این اظهارنظرها بدون داشتن هیچ ملاکی برای ارزیابی و با بی‌انصافی صورت می‌گیرد.

این مسؤول با بیان اینکه کسانی هستند فقط به ایرادات دولت اشاره می‌کنند، آیا در کار دولت هیچ حسنی نیست که به آن اشاره کنند؟، افزود: این منتقدان یا دچار حسادت هستند یا بی‌زبانی!

وی با قضاوت در مورد دولت احمدی‌نژاد، این دولت را به سوء مدیریت متهم کرد و گفت: رسانه‌ها و افرادی که الان ما را نقد می‌کنند چطور در زمان دولت احمدی‌نژاد «لال‌مانی» گرفته بودند و حالا که برجام تنها 6 ماه است که حل شده، می‌خواهند تمام مشکلات هشت ساله دولت قبلی بلافاصله حل شود.

استاندار کرمانشاه، سامان دادن بازارچه‌های مرزی، دعوت سرمایه‌گذاران خارجی و اقدامات انجام گرفته در حوزه عمرانی را دستاوردهای هشت ماه انتصاب خود در سمت استاندار کرمانشاه برشمرد و افزود: حالا اینکه یک منبع آب دچار آلودگی شده، کوتاهی ما نیست و البته ما هم به موقع تدبیر کردیم که حل آن زمان می‌برد.

گفتنی است، خبری روز پنج‌شنبه خبری مبنی بر آلودگی آب شرب شهرستان هرسین و تجمع اعتراض آمیز شهروندان هرسینی منتشر شد و با انتقاد از مسؤولان، خواستار رسیدگی به این مشکل شده بود.

وی، عدم انعکاس مشکلات را دلیل غفلت یا ضعف عملکرد مدیران دانست و خطاب به منتقدان گفت: اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید و در کنار انتقادها، حسن‌های دولت را هم بیان کنید.

استاندار کرمانشاه در پایان با بیان اینکه فقط که نباید ایراد گرفت و توی سر مدیران زد، گفت: زیر بار این سبک انتقادات نمی‌رویم و تنها از انعکاس مشکلات استقبال می‌کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه