logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قلعه‌نویی: بازی با الجزیره آخرین شانس ما در آسیاست/ در شرایط سخت بهتر کار می‌کنیم

قلعه‌نویی: بازی با الجزیره آخرین شانس ما در آسیاست/ در شرایط سخت بهتر کار می‌کنیم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: دیدار ما مقابل الجزیره آخرین شانس حضورمان در ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا امیر قلعه‌نویی در کنفرانس خبری بیش از دیدار فردا مقابل الجزیره امارات اظهار داشت: همانطور که می‌دانید ما در جدول شرایط خوبی نداریم و این سه بازی باقی مانده هر کدام حکم یک فینال را برای ما دارد و بازی با الجزیره آخرین شانس ما برای بقا در آسیاست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  امیر قلعه‌نویی در کنفرانس خبری بیش از دیدار فردا مقابل الجزیره امارات اظهار داشت: همانطور که می‌دانید ما در جدول شرایط خوبی نداریم و این سه بازی باقی مانده هر کدام حکم یک فینال را برای ما دارد و بازی با الجزیره آخرین شانس ما برای بقا در آسیاست.,
 
,
وی ادامه داد: در بازی رفت مقابل الجزیره خوب بازی کردیم ولی خوش شانس نبودیم ولی بنده معتقد هستم می‌توانستیم در دقایق آخر هر سه امتیاز را کسب کنیم. همانطور که در بازی رفت گفتم تیم الجزیره در 50 متر رو به جلو خطرناک است و از بازیکنان بسیار خوبی از جمله شماره 10 سود می‌‌برد ولی ما هم استقلال هستیم و آمده‌ایم تا در این بازی به پیروزی برسیم و به جدول بازگردیم.
,
 
,
سرمربی استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار اماراتی مبنی بر اینکه چقدر آماده هستید که از آخرین شانس خود در بازی فردا استفاده کنید تاکید کرد: همانطور که می‌دانید فوتبال مثل شطرنج است. در شطرنج باید حواست به حرکات حریف هم باشد. ما باید روی اشتباهات فردی و تاکتیکی خودمان کار کنیم تا بخش عمده ای از امتیازاتی که در بازی های قبلی از دست داده‌ایم را جبران کنیم ما در بازی های قبلی روی اشتباهات فردی خیلی متضرر شدیم. تیم های ایرانی و کلاً مردم ایران در شرایط سخت بهتر عمل می کنند و در بازی فردا با ارائه یک بازی منطقی و تاکتیکی به دنبال کسب برد هستیم همانطور که گفتم باید تیم الجزیره را در 50 متر رو به جلو از طریق هافبک های خودمان پرس کرده تا ارتباط بین هافبک و مهاجمان آنها را قطع کنیم.
,
 
,
قلعه نویی در خصوص مصدومان و محرومان تیمش در بازی فردا گفت: ما برای این بازی عمران زاده را به دلیل دو اخطاره بودن و مجید غلام نژاد و سیاوش اکبرپور را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم.
,
 
,
سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: من تا کنون 6 بار مقابل الجزیره به عنوان سرمربی حضور داشتم که دو بار در سال 87 با استقلال زمانی که براگا سر مربی این تیم بود دو بار با سپاهان و یک بازی هم در همین بازی رفت مقابل این تیم مربیگری کرده ام. 
,
 
,
انتهای پیام/م
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه