اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تایید و تکذیب اخراج 400 کارگر کاله

تایید و تکذیب اخراج 400 کارگر کاله
در حالی که یک مقام ارشد شرکت کاله تعدیل 400 نفر از کارگران این شرکت را رد می‌کند، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اعلام کرده است که این تصمیم در دتسور کار بوده اما با رایزنی‌های صورت گرفته در استان منتفی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،  در حالی که مسئولان شرکت کاله به شدت موضوع اخراج کارکنان این شرکت را رد می‌کنند و اظهار می‌کنند که در این مورد هیچ بحثی تاکنون مطرح نشده است، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران موضوع مطرح شده درباره اخراج کارکنان شرکت را تایید می‌کند، اما می‌گوید با جابه‌جایی کارکنان در بخش‌های مختلف بحث اخراج منتفی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


براساس این گزارش با پیگیری‌های خبرنگار ما در این رابطه دفتر روابط عمومی صنایع غذایی سولیکو(کاله) هم خبر اخراج 400 نفر از کارمندان و کارگران شرکت کاله را به دلیل عدم دریافت تسهیلات تکذیب می‌کند که متن این تکذیبه نیز این موضوع را به ذهن متبادر می‌کند که ظاهرا موضوع اخراج کارکنان مطرح بوده اما به دلیل عدم دریافت تسهیلات بانکی نبوده است.

هاشم صرافی ملایری یکی از مدیران ارشد این شرکت درباره موضوع اخراج کارکنان شرکت، گفت: اخراجی در کار نیست و اقدامی هم در این مورد صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه بیش از 17 هزار نفر در شرکت کاله مشغول به کار هستند، افزود: تا کنون هیچ تصمیمی در رابطه با تعدیل کارکنان این شرکت اتخاذ نشده است.

این مقام مسئول در شرکت کاله تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود بخاطر نگرفتن تسهیلات اقدام به اخراج پرسنل شرکت کرده‌ایم واقعیت ندارد و اصلا پرسنلی از این شرکت اخراج نشده است.

این مقام ارشد در شرکت کاله با بیان اینکه شرایط کنونی اقتصاد برای همه خوب نیست، بیان داشت: تا جایی که بتوانیم ماندگار هستیم.

وی بیان داشت: اگرچه شرکت دچار مشکلاتی است و نیروی مازاد هم داریم اما تحت هر شرایطی نیروهای خود را حفظ می‌کنیم و مدیریت این شرکت علاقمند به تعدیل نیروهایی که بابت آموزش آن‌ها متقبل هزینه شده نیست.

این مقام ارشد با بیان اینکه شرکت کاله بزرگترین دانشگاه صنایع لبنی در ایران است، گفت: این شرکت حاضر به از دست دادن پرسنل خود نیست حتی اگر کاری برای آن‌ها نداشته باشد.

صرافی ملایری با بیان اینکه شرکت کاله روزانه حدود 2500 تن شیرخام از تولید‌‌کنندگان دریافت می‌کنند، اظهارداشت: این میزان دریافت شیر تقریبا نیمی از شیرخام تولیدی در کشور است.

این مقام ارشد در شرکت کاله با بیان اینکه از یک هفته پیش صادرات را به روسیه آغاز کرده‌ایم و تمام موانع صادرات فرآورده‌های لبنی به روسیه را در 8 ماه اخیر رفع کرده‌ایم، گفت: متاسفانه هزینه تمام شده تولید شیرخام در کشور ما بالاترین هزینه تمام شده شیرخام در دنیا را دارد.

وی افزود: قیمت شیرخام در روسیه که بازار هدف ایران برای صادرات فرآورده‌های لبنی است نصف قیمت تمام شده شیرخام در ایران است.

صرافی ملایری با بیان اینکه کشورهای صادرکننده لبنیات از مشوق صادراتی بهره‌مند هستند، تصریح کرد: ما اگر بتوانیم مشوق صادراتی دریافت کنیم با صادرات فرآورده‌های لبنی این شرکت جهان را فتح می‌کنیم.

این مقام ارشد شرکت کاله تصریح کرد: در حال حاضر این شرکت 32 درصد سهم صادرات فرآورده‌های لبنی را دارد و حدود 20 تا 25 درصد بازار صادراتی فرآورده‌های لبنی به عراق را قبضه کرده است.

*اخراج 400 کارگر کاله مطرح بود اما منتفی شد

در رابطه با اخراج 400 نفر از کارکنان شرکت کاله آمل، کامران اصغری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تایید این مطلب که قرار بوده این شرکت تعدادی از کارکنان خود را اخراج کند،  گفت: اگرچه قرار بود شرکت کاله 400 نفر از نیروهایش را به دلیل کاهش فروش محصولات در ماه مبارک رمضان و مسائل دیگر تعدیل کند اما با رایزنی‌های انجام شده این تعداد نیروها را در جای جای شرکت تقسیم کرده و بحث اخراج منتفی شد.

همچنین ولی‌الله چلابی رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی آمل نیز در این رابطه تصریح کرد: اخراجی در شرکت کاله آمل صورت نگرفته است و با توجه به تغییرات فصلی امکان جابه‌جایی کارگران از یک بخش به بخش دیگر وجود دارد که این جابه‌جایی با اطلاع مسئولان استانی و شهرستانی انجام می‌شود.

گزارش خبرنگار ما حاکی است رکود اقتصادی بسیاری از شرکت‌های بزرگ را نیز با مشکل رو به رو کرده و سبب شده است برای کاهش هزینه و ادامه حیات به اخراج کارگران خود فکر کنند.

به نظر می‌رسد شرایط بد رکودی که گریبانگیر اغلب واحدهای تولید و اقتصادی کشور شده نیازمند تدابیر عاجل‌تری است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه