اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیگیری مشکلات سالن ورزشی در ماهنشان:

سالن ورزشی 2500 نفری ماهنشان تمام استانداردهای لازم را دارد/ عدم رفع مشکلات سالن 2500 نفری از سوی مسولان اداره ورزش تکذیب شد

سالن ورزشی 2500 نفری ماهنشان تمام استانداردهای لازم را دارد/ عدم رفع مشکلات سالن 2500 نفری از سوی مسولان اداره ورزش تکذیب شد
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ماهنشان مبنی بر منتشر شدن عدم رسیدگی بر مشکلات سالن ورزشی 2500 نفری در فضای مجازی گفت: سالن 2500 نفری شهر ماهنشان جزو استانداردترین سالن های ورزشی برای برگزاری مسابقات استانی و کشوری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید جمال موسوی» در گفت و گو با خبرنگار شمیم ماهنشان با رد خبر منتشر شده در خبرگزاری مهر زنجان و فضای مجازی مبنی بر «مسئولان علاقه ای به رفع مشکلات سالن ۲۵۰۰ نفری ماهنشان ندارند و یا  مسئولان اداره ورزش و جوانان ماهنشان در خواب» اند ، اظهارکرد: تمام تمهیدات لازم را برای برگزاری مسابقات جام رمضان در سالن 2500نفری شهر ماهنشان اندیشیده ایم .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شمیم ماهنشان, مسئولان علاقه ای به رفع مشکلات سالن ۲۵۰۰ نفری ماهنشان ندارند و یا  مسئولان اداره ورزش و جوانان ماهنشان در خواب,

وی با اشاره به خبر منتشر شده مبنی بر نوردهی پایین سالن 2500 نفری افزود: در خصوص روشنایی مطرح شده در خبر، یکشنبه شب با توجه به قطعی لحظه ای شبکه برق شهری، لامپهای مورد استفاده در سالن2500 نفری به صورت هالوژنی بوده و تا رسیدن آنها به وضعیت روشنایی مطلوب و استاندارد در حین بازی 10 دقیقه زمان کشید.

,

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ماهنشان گفت: متأسفانه بعضی از دوستان بدون داشتن تخصص و تبحر کافی اقدام به عکس گرفتن در چنین شرایطی از سالن کرده و آنها را در اختیار برخی خبرگزاریهای غیر بومی داده که از اوضاع سالن های ورزشی ماهنشان اطلاعی ندارند.

,

موسوی خاطرنشان کرد: سالن های ورزشی و 2500نفری ماهنشان بجز چند دقیقه قطعی برق شهری در شب یکشنبه همیشه در بهترین شرایط آمادگی برگزاری مسابقات و برنامه های ورزشی را دارد.

,

وی در خصوص در گیری لفظی که در حین برگزاری مسابقات جام رمضان در بین اعضای تیم های فوتبال پیش آمده بود، افزود: مسابقات ورزشی فوتبال یکی از پر هیجان ترین مسابقات است که ممکن است بین اعضای تیم ها درگیری های لفظی و غیره پیش آید که طبیعی است و باید خود ورزشکاران اخلاق ورزشی را رعایت کنند.

,

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ماهنشان در خصوص نبود آب سرد کن در این سالن گفت: آب لوله کشی شهر ماهنشان قابل آشامیدن نیست و مردم از دستگاههای آب شیرین کن برای مصارف آب شرب استفاده می کنند که قبلا ما چند تا دستگاه آب سرد کن خریداری و قرار داده بودیم که بعد ازآمدن دستگاههای تصفیه آب مردم از این آب های لوله کشی استفاده نمی کنند.

,

موسوی اظهارکرد: ما برای نصب دستگاه تصفیه آب برای سالن 2500 نفری از اداره آب و فاضلاب شهری وقت اقدام و پیگیر بودیم که متأسفانه آنها در جواب اذعان داشتند که نصب دستگاههای تصفیه به علت هزینه بالا فقط در مساجد و مدارس امکان پذیر است.

,

وی افزود: ولی تمهیدات لازم را برای فروش بطری های آشامیدنی آب معدنی دراین سالن در نظر گرفته ایم.

,

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ماهنشان  در خصوص وضعیت سرویس های بهداشتی افزود: متصدی و نگهبان سالن 2500 نفری بعد از برگزاری مسابقات نسبت به تمیزی و نظافت سالن اقدام میکند اما در حین بازی خود شرکت کننده ها و بازیکن ها باید مسائل بهداشتی و نظافت را در این موارد رعایت کنند.

,

کریمی یکی از اعضای تیم های فوتبال در ماهنشان در گفت و گو با خبرنگار شمیم ماهنشان نسبت به بررسی وضعیت سالن 2500 نفری اظهارکرد: بجز یکشنبه شب که در وسط بازی ما برق در عرض ده دقیقه قطع شد، وضعیت روشنایی این سالن در شب های دیگر مطلوب است.

,

وی افزود: مشکلات حادی در این سالن زیاد به چشم نمی خورد که شرایط و برای بازکنان غیر قابل تحمل کند.

,

ملکی یکی دیگر از ورزشکاران ماهنشانی اظهارکرد: مشکل خاصی در این سالن 2500 نفری وجود ندارد، فقط آب سرد کن وجود ندارد و به اضافه اینکه گاهی اوقات سرویس های بهداشتی زیاد از نظر نظافت مطلوب نیستند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه