اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور خبر داد؛

مرکز جامع آموزشی و درمانی طب ایرانی اسلامی در تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز جامع آموزشی و درمانی طب ایرانی اسلامی در تهران راه‌اندازی می‌شود
معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت، طب سنتی و طب ایرانی، اسلامی است که با راه‌اندازی مرکز شفا دوره‌های عمومی و تخصصی طب سنتی را برگزار خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیسی مالمیر، معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی درباره راه اندازی «مرکز جامع آموزشی، درمانی طب ایرانی، اسلامی شفا» گفت: در راستای سخنان مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی همچنین عملیاتی کردن بند 12 سیاست‌های کلی سلامت مبنی بر ترویج، توسعه و بومی شدن طب ایرانی اسلامی، سازمان بسیج جامعه پزشکی با همکاری مراکز علمی و موسسه تامین درمان بسیجیان، مرکز جامع آموزشی، پژوهشی طب ایرانی، اسلامی شفا را راه اندازی کرده است.


وی در ادامه افزود: در این باره اساسنامه مرکز شفا تدوین و طرح توجیهی در دو سطح آموزش عمومی و آموزش تخصصی ویژه پزشکان و پیراپزشکان طراحی شده است.


معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت، طب سنتی و ایرانی اسلامی است، تصریح کرد: طبق مطالعات انجام شده در کشورهای پیشرفته قسمت عمده‌ای از سلامت مردم متعلق به طب سنتی است و با وجود اینکه ایران مهد این طب محسوب می‌شود اما طب سنتی در کشور ما مورد بی‌توجهی قرار گرفته و کشورهای پیشرفته از این موضوع بهره بیشتری می‌برند.


وی در آسیب شناسی دلایل عدم بهره‌گیری کشور از طب سنتی گفت: برخی از افراد دانسته یا ندانسته به موضوع طب ایرانی اسلامی بی‌مهری می‌کنند که ما امیدواریم امسال شاهد اقدامات ارزنده ای در این حوزه باشیم.


مالمیر، با بیان اینکه به دنبال عملیاتی کردم فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوع سبک زندگی ایرانی، اسلامی هستیم، تاکید کرد: در برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال بیش از 10 هزار شهروند تهرانی را در دوره‌های عمومی طب سنتی آموزش خواهیم داد.


معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور درباره ثبت نام در دورهای عمومی آشنایی با طب ایرانی، اسلامی تاکید کرد: از تاریخ یکم تا پانزدهم تیرماه ثبت‌ نام دوره‌های عمومی شروع و کلاس‌ها از تاریخ یکم مرداد برپا خواهد شد.


دبیر شورای آموزشی مرکز شفا در پایان گفت: این دوره‌ها سه ماهه، به شکل فصلی در سه نقطه از تهران برگزار خواهد شد و به دنبال این هستیم تا از ابتدای سال آینده این کلاس‌ها را در کل کشور برپا کنیم.


انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه