logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه اهل سنت میرجاوه:

زندگی و سیره حضرت خدیجه کبری(س) بهترین الگو برای حفظ اصالت و عفت زنان جامعه اسلامی است

زندگی و سیره حضرت خدیجه کبری(س) بهترین الگو برای حفظ اصالت و عفت زنان جامعه اسلامی است
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: الگو قرار دادن زندگی و سیره حضرت خدیجه کبری(س) بهترین راه حفظ اصالت و عفت زنان جامعه اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری لادیز؛ مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: حضرت خدیجه(س)  همسر پیامبر اسلام (ص) و اولین زنی است  که اسلام آورد شدند و در تمام لحظات و سختی هایی که بر پیامبر گذشت، حضرت خدیجه و حضرت علی (ع) همراه ایشان بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز؛,

وی افزود: ییامبر سالها بعد از مرگ حضرت خدیجه  به خوبی از ایشان یاد می کردند و هرگاه نام ایشان می آمد بیادش می گریستند چرا که خدیجه کبری(س) یار و یاور پیامبر در دشوارترین لحظات زندگی و رسالتش بود.

,

وی خاطر نشان کرد: خدیجه کبری(س) محرم راز پیامبر اسلام و همراه ایشان از آغاز رسالت تا تبلیغ اسلام بود و در تمام سختی ها و در روزهای دشوار شعب ابی طالب در کنار پیامبر اسلام بود و حمایت های مالی، روحی، عاطفی از حضرت محمد (ص) و  تصدیق و تأیید ایشان در روزگاری که هیچ یاریگری نداشت، گوشه هایی از خدمات ارزشمند این بانوی بزرگ اسلام است.

,

مولوی ریگیان پور تاکید کرد: در روزگار ما که همه ارزشهای انسانی و اخلاقی رنگ باخته و تهاجم فرهنگی دنیای غرب ارکان خانواده را متزلزل کرده است، حضرت خدیجه (س) الگویی بی نظیر برای زنان و دختران  برای در امان ماندن از بدی ها و پلیدی ها است، الگوقرار دادن زندگی  و سیره حضرت خدیجه کبری بهترین راه حفظ اصالت وعفت زنان جامعه اسلامی است و ایشان در عرصه شوهرداری، خدمت به اسلام، عفت و پاکدامنی بهترین الگو برای همه زنان جامعه ازابتدای اسلام تا کنون می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه