اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بخش دیالیز بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) ساوه بهره برداری شد

لزوم استفاده از تجارب بخش خصوصی در تامین سلامت مردم

لزوم استفاده از تجارب بخش خصوصی در تامین سلامت مردم
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس گفت: حضور بخش خصوصی با توجه به توانمندی و تجارب ارزشمند در بیشتر فعالیتها به خصوص بهداشت موجب موفقیت می شود و لازم است از تجارب و مشارکت این بخش در تامین سلامت مردم استفاده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، بیماری کلیوی از جمله بیماری‌های خاص محسوب می‌شود و تمام زندگی فرد بیمار را تحت تأثیر قرار می‌دهد به گونه ای که بیمار از بسیاری از فعالیت‌های عادی روزمره بازمی‌ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , نارخبر،, نارخبر،,


در این شرایط معمولا مشکلات معیشتی، نبود دستگاه های دیالیز به تعداد کافی، عدم رقابتی شدن مراکز کلیوی در راستای کاهش هزینه بیمار کلیوی، سرپرست خانوار را با مسائل و دغدغه‌های دردآور دیگری روبرو می‌کند.

اما شب گذشته بخش دیالیز بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) ساوه با حضور منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس، بهاروند معاون استاندار و فرماندار ساوه و جمعی از مسئولین محلی با سرمایه گذاری بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

محمدرضا منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس گفت: حضور بخش خصوصی با توجه به توانمندی و تجارب ارزشمند در بیشتر فعالیتها به خصوص بهداشت موجب موفقیت می شود و لازم است از تجارب و مشارکت بخش خصوصی در تامین سلامت مردم استفاده شود.

وی افزود: مشارکت بخش خصوصی در بخش بهداشت و درمان سبب افزایش و بهبود سطح خدمات در راستای تثبیت اهداف طرح تحول نظام سلامت می شود.

منصوری بیان کرد: بدون حضور و مشارکت بخش غیر دولتی،  تامین نیازهای جامعه به ویژه در بخش سرمایه گذاری و نظام سلامت توسط بخش دولتی ممکن نیست.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل جمعیتی ساوه ادامه داد: شاهد رشد روزافزون جمعیت این شهرستان با توجه به پتانسیل ها هستیم  که لازم است نیازهای بهداشتی و درمانی آینده با جذب اعتبارات بیشتر در بخش بهداشت و درمان تامین شود.

محمد بهاروند معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: بهبود زیر ساخت های بهداشتی و درمانی و طرح تحول نظام سلامت از اقدامات دولت یازدهم در راستای رضایتمندی مردم بیشتر است.

وی افزود: همکاری بخش خصوصی و دولتی در ارایه خدمات پزشکی موجب افزایش سطح خدمات می شود در همین راستا تفاهم نامه ای بین بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) و دانشکده علوم پزشکی منعقد شده است تا بخشی از خدمات دولتی در این بیمارستان خصوصی هم به شهروندان ارائه شود.

معاون استاندار مرکزی خواستار افزایش مشارکت خیرین در بخش بهداشت و درمان شد و  تامین نیازهای شهروندان را ذخیره خوبی برای آخرت دانست.

بهاروند با اشاره به بهره برداری از پنج دستگاه دیالیز، با هزینه ای بالغ بر پنج میلیارد ریال در این بیمارستان تصریح کرد:  ساوه از شهرستان های مهاجرپذیر کشور است که همکاری بخش خصوصی می تواند در تامین نیاز جمعیت روزافزون آن کمک بسزایی کند.

وی افزود: این بخش دیالیز با مشارکت خیرین، ظرفیت فیزیکی لازم برای نصب ۲۵ دستگاه دیالیز دیگر را دارد.



انتهای پیام/ک

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه