به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت ، علی یزدانی معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در خصوص تملک برخی از واحدهای تولیدی در کشور گفت: بیش از ۱۵۰۰ واحد صنعتی توسط بانک ها تملک شده که از این تعداد 25 درصد کاملاً تعطیل و 75 درصد نیز زیر ظرفیت خود فعالیت میکنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت ,مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه که بیش از 1000 واحد در داخل شهرک های و نواحی صنعتی هستند، افزود: از این تعداد 64 واحد در استان سمنان در تملک بانک ها قرار داد.
,وی با اشاره به اینکه بیش از 100 هزار طرح صنعتی در حال ساخت و ساز در کشور وجود دارد، اظهار کرد: بیش از 2 هزار و 700 طرح صنعتی در استان سمنان در حال ساخت و ساز است.
,یزدانی با بیان اینکه بیش از 8 هزار طرح با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در کل کشور در حال اجرا است، گفت: از این تعداد ، بیش از 318 طرح در استان سمنان است.
,معاون وزیر با اشاره به وجود بیش از 80 هزار صنایع کوچک در کشور بیان کرد: بیش از 4 هزار صنایع متوسط و 3 هزار و 400 واحد بزرگ در کل کشور وجود دارد.
,مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه افزود: 57 واحدبزرگ در استان سمنان وجود دارد که هر کدام بیش از 100 نیروی کار دارند.
,وی درخصوص اینکه در حال حاضر در جنگ اقتصادی قرار داریم و با آن مبارزه می کنیم، گفت: حل مشکل رکود، بیکاری و توجه به صنایع کوچک ، متوسط و احیا اینگونه صنایع ضرورت دارد.
,مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با اشاره به اینکه پنج صندوق تابع این وزارتخانه از واحدهای تولیدی حمایت می کند، اظهار کرد: 4 صندوق آن فقط در استان سمنان فعال هستند.
,800 واحد تولیدی استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید ثبت نام کرده اند
,بهروز اسودی رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان در این جلسه با اشاره به ثبت نام 800 واحد تولیدی استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید گفت: 33 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات تأیید و به بانکهای عامل معرفی شده اند.
,رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان همچنین افزود: این تعداد واحدهای تولیدی بیش از 400 میلیارد ریال تسهیلات دریافت خواهند کرد.
,اسودی ادامه داد: 21 واحد از این واحد های تولیدی نیز در دست بررسی قرار دارند و پس از تایید به بانک ها معرفی خواهند شد.
,وی با اشاره به طرح های نیمه کاره در استان سمنان اظهار کرد: در استان سمنان 332 طرح نیمه تمام وجود دارد که برای راه اندازی به اعتباری بالغ بر 4 هزار و 400 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه