اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیت الله مدرسی عنوان کرد

تقدیر از جمع آوری قلیان ها و تعطیلی مراکز عرضه آن در یزد/ این حرکت باید مستمر، قاطع و فراگیر باشد

تقدیر از جمع آوری قلیان ها و تعطیلی مراکز عرضه آن در یزد/ این حرکت باید مستمر، قاطع و فراگیر باشد
آیت الله مدرسی گفت: خوشبختانه مسئولین محترم بهداشت استان ما حرکتی را در زمینه کنترل و جمع آوری این مراکز شروع کردند. ضمن تقدیر و تشکر از این حرکت مسئولین انتظار می رود این حرکت مستمر، قاطع و فراگیر باشد تا به سر مشقی برای دیگر استان ها هم تبدیل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امام جمعه حومه شرقی یزد در مصاحبه با عصر فرهنگ اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن از دو خانه یاد می کند. یکی لانه های عنکبوتی که مزمت می شود و دیگری خانه های زنبور عسلی که مدح می شود.
آیت الله سید محمد کاظم مدرسی افزود: در خانه های عنکبوتی شیره جان موجوداتی که در بندشان قرار دارد را می مکند و آن ها را بدون هیچ گونه بازدهی به صورت تفاله رها می کنند. اما خانه های زنبور عسلی نه تنها جان کسی را نمی گیرند بلکه سعی می کنند در آن منازل تولید شیره جان بکنند.
وی گفت: یکی از مصادیق بارز خانه های عنکبوتی قلیان خانه ها است. این ها درست مثل لانه های عنکبوتی در مسیر گرفتن جان و مال جمعی از مردم هستند که باید نسبت به این جریان هم روشنگری شود و هم با کسانی که غرض ورزی دارند از طریق مجاری قانونی برخورد شود.
مدرسی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مسئولین محترم بهداشت استان ما حرکتی را در زمینه کنترل و جمع آوری این مراکز شروع کردند. ضمن تقدیر و تشکر از این حرکت مسئولین انتظار می رود این حرکت مستمر، قاطع و فراگیر باشد تا به سر مشقی برای دیگر استان ها هم تبدیل شود. اگر این حرکت مقطعی، احساسی و همراه با تبصره باشد قطعا جوابگو نخواهد بود.
آیت الله مدرسی تاکید کرد: البته بعد از این کنترل ها باید روشنگری را در فضای پارک و فضاهای باز داشته باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: از مسئولین، خانواده ها و از دست اندرکاران امور فرهنگی و اجرایی استان انتظار داریم که حمایت قاطع و برنامه های لازم خود را در این زمینه ابراز کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر فرهنگ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ح

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه