logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جماعت شهرک ایثارگران منجیل:

آمار طلاق در جامعه نگران کننده است/ نیروی انتظامی با مسافران بی حجاب برخورد کند

آمار طلاق در جامعه نگران کننده است/ نیروی انتظامی با مسافران بی حجاب برخورد کند
امام جماعت شهرک ایثارگران منجیل، با اشاره به اینکه شهرستان رودبار نیز سالانه پذیرای مسافران و گردشگران بسیاری است از نیروی انتظامی خواست با مسافرینی که مروج بی حجابی اند و در خودروها روسری را از سر خود بر می دارند برخورد جدی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از زیتون خبر، حجت الاسلام والمسلمین رحمان نوایی در جمع نمازگزاران شهرک ایثارگران منجیل ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مومنین روزه دار، با اشاره به شرایط ازدواج جوانان به تشریح حدیثی از الیاس پیامبر پرداخت و گفت: بسیاری از مشکلات اجتماعی جامعه به خاطر بالارفتن سن ازدواج جوانان است.
وی افزود: طبق فرموده الیاس پیغمبر و ائمه نباید با کسانی که دارای چهار خصلت( مختلحه، مباریه، باهره و زن ناشزه) ازدواج کرد.
امام جماعت شهرک ایثارگران ابراز داشت: برخی از آمار های طلاق به خاطر مهریه های سنگین و مطالبه زن از شوهر است که کانون های گرم خانواده را از هم پاشیده است.
وی با تاکید به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج ازدواج آسان، ادامه داد: مسئولین و خانواده ها و از همه مهم تر باید در امر ازدواج به ساده زیستی توجه داشته باشند و به خود سخت نگیرند.
حجت الاسلام نوایی از ترویج بی بندوباری در جامعه ابراز گلایه کرد و گفت: در جامعه اسلامی باید فرهنگ پوشش ما برگرفته از ائمه و دین مبین اسلام باشد نه فرهنگ بی ثبات و سست غربی.
وی  با اشاره به اینکه شهرستان رودبار نیز سالانه پذیرای مسافران و گردشگران بسیاری است از نیروی انتظامی خواست با مسافرینی که مروج بی حجابی اند و در خودروها روسری را از سر خود بر می دارند برخورد جدی کنند.
امام جماعت شهرک ایثارگران منجیل با بیان اینکه ازدواجی که فقط به خاطر ظاهر باشد دوام نخواهد داشت، ابراز کرد: در امر ازدواج باید ویژگیهای فردی و اخلاقی فرد توجه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

,

انتهای پیام

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه