به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خوبان:شب گذشته از هفته دوازدهم لیگ برتر ساحلی کشور تیم فوتبال ساحلی لسمان مروارید خزر خشکبیجار و شهید جهان نژادیان آبادان در زمین زنده یاد سیروس قایقران به مصاف هم رفتند . این بازی در وقت های قانونی با نتیجه ۳ – ۳ به پایان رسید و در نهایت در ضربات پنالتی با نتیجه ۶ بر ۵ به سود شهید جهان نژادیان آبادان پایان یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ؛ خوبان:شب گذشته از هفته دوازدهم لیگ برتر ساحلی کشور تیم فوتبال ساحلی لسمان مروارید خزر خشکبیجار و شهید جهان نژادیان آبادان در زمین زنده یاد سیروس قایقران به مصاف هم رفتند . این بازی در وقت های قانونی با نتیجه ۳ – ۳ به پایان رسید و در نهایت در ضربات پنالتی با نتیجه ۶ بر ۵ به سود شهید جهان نژادیان آبادان پایان یافت., خوبان, خوبان,در ضربات پنالتی تیم شهید جهان نژادیان آبادان تنها با اختلاف یک گل درضربات پنالتی توانست سه امتیاز این بازی را از آن خود کرده و با پیروزی به خانه بازگردد.
, در ضربات پنالتی تیم شهید جهان نژادیان آبادان تنها با اختلاف یک گل درضربات پنالتی توانست سه امتیاز این بازی را از آن خود کرده و با پیروزی به خانه بازگردد.,
گلهای این دیدار را مروارید خزر خشکبیجار را نوید فریدی گل و میلاد امجدی ۲ گل به ثمر رساند.
, گلهای این دیدار را مروارید خزر خشکبیجار را نوید فریدی گل و میلاد امجدی ۲ گل به ثمر رساند.,
تیم لسمان مروارید خزر خشکبیجار در ادامه رقابت ها و از هفته سیزدهم سه شنبه هشتم تیر ماه میهمان تیم برسام اردکان یزد خواهد بود.
, تیم لسمان مروارید خزر خشکبیجار در ادامه رقابت ها و از هفته سیزدهم سه شنبه هشتم تیر ماه میهمان تیم برسام اردکان یزد خواهد بود.]
ارسال دیدگاه