logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آیت الله صفایی بوشهری تأکید کرد؛

«جهاد انقلابی» مسلمانان در پی ادامه داشتن جنایات آل خلیفه در بحرین

«جهاد انقلابی» مسلمانان در پی ادامه داشتن جنایات آل خلیفه در بحرین
حکام جنایتکار بحرین در آخرین عمل ضد انسانی و ضد حقوق بشری خود اقدام به سلب تابعیت حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین و برخی دیگر از مردم مسلمان آن سرزمین اسلامی نموده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منبری ها،آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در محکومیت جنایات آل خلیفه در بحرین و سلب تابعیت از آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین بیانیه ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: جنایات وحشیانه و تاریخی آل خلیفه که نشات از جهالت و رذالت شخصیتی و وابستگی و مزدوری آنان به جهان استکبار دارد در سالهای اخیر به اوج شقاوت خود رسیده است.

این بیانیه تأکید می کند: کشتار و به شهادت رساندن، دستگیری و تبعید، تجاوز به حریم عفت مسلمین، ایجاد محدودیت ها و تنگناهای فرهنگی- سیاسی- اقتصادی برای مردم عزیز و مسلمان بحرین و سرکوب تظاهرات اسلام خواهانه و حق طلبانه، انهدام مراکز دینیو مساجد و دستگیری فعالان حقوق بشر و علمای بزرگ بحرین چون حجة الاسلام و المسلمین شیخ علی سلمان و دیگر مبارزان بحرینی گوشه ای از جنایات این مزدوران سرویس های جاسوسی جهان سلطه است.

این بیانیه می افزاید: حکام جنایتکار بحرین در آخرین عمل ضد انسانی و ضد حقوق بشری خود اقدام به سلب تابعیت حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین و برخی دیگر از مردم مسلمان آن سرزمین اسلامی نموده است.بدینوسیله این عمل غیراسلامی و ضد انسانی آن حکام مزدور را به شدت محکوم کرده و خواهان لغواین تصمیم نا بخردانه می باشیم.

در این بیانیه تأکید شد: بی تردید ادامه اینگونه تجاوزات و ظلم ها به حقوق مسلمین در بحرین عواقبی سخت برای رژیم سفاک حاکم بر بحرین دارد و مسلمانان منطقه صبوری خود را که تا کنون نشان داده اند تبدیل به جهاد انقلابی بر ضد آل خلیفه خواهند نمود که قطعا موجب پشیمانی، حسرت و شکست آن رژیم وابسته و مرتجع و حامیانش خواهد گشت و همانطور که سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی بیان نموده اند راهی جز مقاومت مسلحانه برای مردم بحرین و مسلمانان منطقه برای دفع ظلم و جنایت حکام آل خلیفه و سرنگونی آن باقی نخواهد ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منبری ها,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه