اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفتگو با رئیس جهاد کشاورزی بناب عنوان شد؛

آغاز برداشت هویج و سیب زمینی از مزارع شهرستان بناب/کاهش کاشت محصولات پر مصرف آبی در بناب

آغاز برداشت هویج و سیب زمینی از مزارع شهرستان بناب/کاهش کاشت محصولات پر مصرف آبی در بناب
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بناب گفت: با اجرای سیستهای دولت در جهت احیای دریاچه ارومیه و جلوگیری از بحران آب، مردم تلاشگر بناب به خصوص روستائیان از کاشت محصولات پرمصرف آب پرهیز می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر صادقی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار انعکاس بناب به اشاره به وضعیت منابع آبی زیر زمینی و بحران کم آبی در کشور، گفت: در این راستا کشاورزان روستای قره چپق شهرستان بناب در آغاز سال زراعی 95-94 بصورت داوطلبانه آمادگی خود را در جهت عدم کشت محصولات با نیاز آبی بالا و همکاری با جهاد کشاورزی و امور منابع آب شهرستان در راستای اجرای سیاستهای دولت محترم تدبیر و امید در برنامه های ستاد احیای دریاچه ارومیه اعلام و بجای کشت پیاز خوراکی و سایر محصولات پر مصرف، اقدام به کشت ارقام زودرس هویج و سیب زمینی و سایر محصولات با نیاز آبی کم نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انعکاس بناب,

وی با اشاره به سطح زیر کشت این محصولات کشاورزی در بناب افزود: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت این محصولات در روستای مذکور به ترتیب 180 و 170 هکتار بوده که برداشت هویج از 20 خرداد و سیب زمینی از 25 خرداد آغاز گردیده و پیش بینی می شود 11700 تن هویج و 7650 تن سیب زمینی از مزارع این روستا برداشت شود.

,

مدیر جهاد کشاورزی بناب با بیان اینکه میزان آب مصرفی در این مزارع در حد نیاز آبی گندم است، گفت: کشاورزان با رعایت دستورالعمل های فنی ارائه شده توسط کارشناسان این مدیریت و کارشناسان  مسئول پهنه ها و با رعایت تاریخ دقیق کاشت از 15 بهمن تا اواسط اسفند و بهره گیری از بارشهای فصلی، دفعات آبیاری خود را به 5 الی6 نوبت کاهش داده و در پی آن مصرف سم و کود نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. 

,

صادقی با اشاره به سطح زیر کشت محصولات سیب زمینی و هویج در شهرستان بناب، گفت: سطح زیر کشت این محصولات به ترتیب 500 و 640  هکتار در سال زراعی جاری بوده و سطح زیر کشت پیاز در پی اقدامات ترویجی و کلاسهای آموزشی برگزار شده از 800 هکتار در سال زراعی 94-93 به 310 هکتار در سال زراعی جاری در این شهرستان کاهش یافته است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه