اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تشکیل راهیان نور دریایی توسط نداجا

تشکیل راهیان نور دریایی توسط نداجا
جانشین معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به استقبال خوب از اردوهای راهیان نور گفت: نیروی دریایی ارتش امسال موفق به تشکیل راهیان نور دریایی شد، که این موضوع می‌تواند به شناساندن فعالیت‌های این نیرو به بازدیدکنندگان موثر باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، امیر غلامرضا خرم طوسی جانشین معاون هماهنگ کننده ارتش در گفت وگو با فارس، پیرامون نقش ارتش در برگزاری اردوهای راهیان نور گفت: اگر بخواهیم با یک نگاه کلی و کمی به این موضوع نگاه کنیم، نیمی از مجموعه فعالیت‌هایی که در حوزه اردوهای راهیان نور انجام می‌شود به عهده ارتش بوده و تعداد اماکنی که وظیفه پذیرایی از زائران را دارند در یادمان‌های مختلف تقسیم شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, فارس,

خرم طوسی ادامه داد: در این راستا 8 یادمان در اختیار سپاه و 8 یادمان هم در اخیتار ارتش قرار دارد و یگان‌های مختلف سرزمینی که عمدتا قرارگاه‌های جنوب، غرب و شمال غرب است در اختیار پذیرایی از زائرانی است که مشتاق به دیدن این فضا هستند و یا می‌خواهند خاطره‌ای تازه کنند.

,

جانشین معاون هماهنگ کننده ارتش همچنین با اشاره به نقش بی‌بدیل نیروی دریایی در آغاز جنگ تحمیلی، خاطر نشان کرد: نیروی دریایی ارتش امسال موفق به تشکیل راهیان نور دریایی شد، که این موضوع می‌تواند به شناساندن فعالیت‌های این نیرو به بازدیدکنندگان موثر باشد.

,

وی با اشاره به تشکیل نمایشگاه‌های نیروی دریایی در خرمشهر اضافه کرد: ایستگاه‌های مختلفی نیز در اهواز برای زائران در نظر گرفته شد و همچنین ما در یادمان‌های دهلاویه، چزابه و زید در خدمت زائران بودیم.

,

خرم طوسی در خاتمه اضافه کرد: ارتش و سپاه به نوعی نقش میزبانی را در اردوهای راهیان نور دارند و اعزام‌ها به عهده بسیج است و امسال نیز ببرنامه‌های بسیار خوب و استقبال بی نظیری از مناطق داشتیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه