اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شکنجه دردناک دختر ایرانی در برلین

شکنجه دردناک دختر ایرانی در برلین
پرونده زن جوان ایرانی که در برلین آلمان از سوی مردی مورد حمله قرار گرفته بود، در دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایسنا، زن جوانی به نام بنفشه که به تازگی از همسرش جدا شده بود در سال 91 به همراه دخترش برای زندگی به آلمان سفر می‌کند و از طریق عضویت در شبکه‌های اجتماعی با مردی به نام امید آشنا می‌شود. به دلیل ناآشنایی بنفشه به زبان انگلیسی نامبرده به امید اعتماد می‌کند و همین موضوع باعث آشنایی بیشتر آنها می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


روابط بنفشه و امید روز به روز افزایش می‌یابد تا آنجا که امید برای بنفشه در برلین خانه‌ای اجاره کرده و رابطه‌اش با دختر بنفشه نیز افزایش می‌یابد. پس از مدتی امید شروع به محدود کردن بنفشه می‌کند و وی که از رفتار و برخورد امید به ستوه آمده بود از او می‌خواهد که از یکدیگر جدا شوند، اما امید با نظر بنفشه مخالف است.

ساعت 7:30 نهم آبان ماه 91 امید با یک بسته که شامل طناب و چسب بود به منزل بنفشه می‌رود و زمانی که دختر بنفشه در را باز می کند، امید او را به اتاقی برده و تلویزیون را برای او روشن و او را در اتاقی حبس می‌کند. سپس به سراغ بنفشه می‌رود و او را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد و در نهایت شروع به بریدن اعضای بدن بنفشه از جمله نوک بینی، انگشت‌ها و دیگر بخش‌های بدن وی می‌کند.

امید قبل از این اقدام فیلمی از خود می‌گیرد و با گریه در آن فیلم عنوان می‌کند که بنفشه را دوست داشته است.

این ماجرا از ساعت 7:30 تا 11 ادامه پیدا می کند و پس از این اقدام جنون آمیز ساعت 17 امید خانه بنفشه را ترک می‌کند و در حالی که بنفشه جانی در بدنش نمانده بود به سختی خود را به سمت پنجره می‌رساند و از سوی یک دوچرخه‌سوار که از پشت پنجره طبقه اول ساختمان ناله‌های بنفشه را شنیده بود از مرگ حتمی نجات پیدا می‌کند.

پس ار رسانه‌ای شدن این خبر در مطبوعات و اعلام جرم پلیس برلین نسبت به امید، پلیس آگاهی ایران در جریان موضوع قرار گرفت و از آنجا که نامبرده قصد حضور در ایران را داشت، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و تحقیقات آغاز شد. پس از انتشار این خبر، مدارک، عکس ها و گزارش‌های این ماجرا در اختیار قاضی سپیدنامه - بازپرس شعبه دهم دادسرای جنایی تهران - قرار می‌گیرد.

عامل این جنایت همان روز برلین را ترک می‌کند و از مرز آذربایجان وارد ایران شده و سرانجام در روز 26 آبان‌ماه سال 91 در ایران دستگیر می‌شود.

در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که امید در سال 81 در برلین از همسرش جدا شده است. نامبرده در سال 90 که به ایران باز می‌گردد با دختری در اصفهان آشنا می‌شود و با او ارتباط برقرار می‌کند و پس از مدتی دختر مذکور از او جدا می شود و با اینکه از وی شاکی بوده قبل از اینکه پرونده‌ای در این زمینه تشکیل شود رضایت می‌دهد، اما پس از مدتی امید عکس‌های خود و این دختر را منتشر می‌کند که با حکم دادگاه به صورت غیابی به 5 سال حبس محکوم می‌شود.

بر اساس این گزارش، متهم این پرونده حدود یک سال و نیم است که در حبس بسر می برد و قرار مجرمیت وی صادر شده و به زودی پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران ارسال می‌شود. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه