اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیش از یک دهه انتظار؛

پل جهادگران خرم آباد تکمیل شد

پل جهادگران خرم آباد تکمیل شد
پل جهادگران خرم آبادی یکی از پروژه های این شهر است که عملیات اجرایی آن از سال 78 شروع شده بود اما به دلایل کمبود منابع مالی این پروژه با توقفی بیش از 10 سال مواجه شده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از سفیرافلاک؛ پروژه ای که منطقه شمال و جنوب شهر خرم آباد را به هم وصل می کند و می تواند نقش بسرایی در توسعه منطقه محروم فلک الدین داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

 

,

جمشید سعادتمند؛ مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های لرستان در مصاحبه با سفیر افلاک گفت: پل جهادگران خرم آبادبعد بیش از هشت سال معطلی خوشبختانه در آستانه بهره برداری قرار گرفته است و تمام کارهای زیربنایی، خاک سازی  و اسفالت آن تمام شده است.

, سفیر افلاک,

 

,

وی پل جهادگران را یکی از پروژه های مهم در جهت توسعه دانست و افزود:  این پل اتصال دهنده نقطه شمال به جنوب است و نقش بسیار مهمی در تسهیل ترافیک منطقه دارد.

,

 

,

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های لرستان اظهار کرد: این پروژه با پیگیری های استاندار لرستان به صورت شبانه روزی و نظارت های مستقیم در جهت اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در کمتر از 5 ماه تکیمل شد.

,

 

,

سعادتمند پل جهادگران را در روند توسعه منطقه محروم فلک الدین موثر دانست و گفت: این پل نقش بسزایی می تواند در توسعه و اقتصاد مردم فلک الدنی داشته باشد. فلک الدین قبل از احداث این پل در بن بست قرار داشت و آنگونه که شایسته است از ظرفیت های حمل و نقل بهره ای نبرده بود؛ خوشبختانه همانطوری که استاندار لرستان در جمع مردم این منطقه وعده افتتاح این پروژه را داد، پل جهادگران اکنون تنها آماده یک روبان بریدن از سوی مسئولین است.

,

 

,

وی گفت: پل جهادگران نقطه اتصال بسیار خوبی را به منطقه دره گرم خرم آباد، شهرستان نورآباد و الشتر نیز ایجاد کرده است.

,

 

,

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های لرستان در خصوص میزان اعتبارات این پروژه گفت: برای تکمیل این پروژه در این چند ماه بیش از 2 میلیارد تومان هزینه شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه