اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری به مناسبت روز قدس

تکلیف اسلامی أمّت مسلمان، خروش اسلامی در روز قدس است/ طبق وعده الهی پیروزی قطعی قریب‌الوقوع برای مقاومت و مسلمانان است

تکلیف اسلامی أمّت مسلمان، خروش اسلامی در روز قدس است/ طبق وعده الهی پیروزی قطعی قریب‌الوقوع برای مقاومت و مسلمانان است
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: فریاد رسای روزه‌داران در راهپیمایی روز قدس امیدبخش برای فلسطینیان، هشداری به حکومت‌های خودباخته، مایه یأس صهیونیست و اعلام بیزاری از ستمگران و تجدید عهد با آرمانهای بلند اسلام عزیز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام‌والمسلمین نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری ضمن دعوت از مردم ولایت‌مدار و همیشه در صحنه چهارمحال و بختیاری برای حضور پرشور و شکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس تاکیدکرد: فریاد رسای روزه‌داران در راهپیمایی روز قدس امیدبخش برای فلسطینیان، هشداری به حکومت‌های خودباخته، مایه یأس صهیونیست و اعلام بیزاری از ستمگران و تجدید عهد با آرمانهای بلند اسلام عزیز است.

متن پیام نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد به شرح زیر است:

بِسمِ‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

سُبْحانَ الَّذی أَسْری‏ بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَی الْمَسْجِدِ الْأَقْصَی الَّذی بارَکْنا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا إِنَّهُ هُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ(سوره اسرا آیه یکم)

جمعه آخر ماه مبارک رمضان فرصت مغتنمی است تا اهل ایمان و روزه‌داران و مهمانان گرامی پروردگار در یک عرصه جهادی قرار گیرند و نگاهی به جهان اسلام و جهان استکبار داشته باشند. نقشه‌های استکبار علیه خود را بازخوانی نموده و جهان اسلام را از طعمه زورمداران شدن، باز دارند.

قدس امسال در شرایطی پیش روی ماست که متأسفانه جهان اسلام گرفتار تفرقه، گرفتار تروریسم، گرفتار حکومتهای خودباخته و گرفتار رنج و مصائب مسلمانان در عراق و سوریه و یمن و بحرین و نیجریه و افغانستان و غیره می‌باشند.

این شرایط ممکن است به ضعف روحیه اسلامی مسلمانان بویژه فلسطینیان آواره بیانجامد و ممکن است به امید در جامعه استکباری و صهیونیسم منجر شود. هر چند آن ضعف و آن امید هیچ یک جایگاه واقعی ندارد و طبق وعده الهی پیروزی قطعی ان‌شاءالله قریب الوقوع برای مقاومت و برای مسلمانان خواهد بود و غاصبین و ظالمین هستند که بزودی نابود خواهند شد امّا تکلیف اسلامی مسلمانان خروش اسلامی است. تکلیف روزه‌داران بویژه در ایران اسلامی که امروز اُم‌القرای اسلام است، به صحنه آمدن و فریاد بیداری و مقاومت سردادن است.

روز قدس و فریادهای رسای روز‌ه‌داران هم امیدبخش برای فلسطینیان است و هم هشدار به حکومتهای خود باخته منطقه است و هم یأس صهیونیسم و اربابان آنها را درپی دارد و هم اعلام بیداری و بیزاری از جنایتهای ظالمان و ستمگران است و هم وفاداری به آرمانهای بلند اسلام عزیز است و از همه مهمتر اعلام به جهانیان که ما برای فریب و توطئه مستکبران در متفرق کردن جهان اسلام ارزشی قائل نیستیم و همچنان به آینده روشن و پیروزی قریب الوقوع و نصرت الهی دل بسته و از جهاد و مقاومت دست نخواهیم کشید.

نَصر من الله و فتح قریب

مرگ بر آمریکای مردم فریب

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد

محمدعلی نکونام

1395/4/9

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه