اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انسجام جهان اسلام و مقاومت، ملزومات محو اسراییل در 25 سال آینده/ آمریکا حامی تروریستی است که از بریدن سر کودک شرم نمی کند

انسجام جهان اسلام و مقاومت، ملزومات محو اسراییل در 25 سال آینده/  آمریکا حامی تروریستی است که از بریدن سر کودک شرم نمی کند
راهپیمایی بین المللی روز قدس ضد ظلم رژیم کودک کش صهیونیستی با حضور با شکوه ولایتمداران و بشردوستان ساوجی در زیر گرمای آفتاب تیرماه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، راهپیمایی بین المللی روز قدس ضد ظلم رژیم کودک کش صهیونیستی با حضور با شکوه ولایتمداران و بشردوستان ساوجی در زیر گرمای آفتاب تیرماه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،, نارخبر،,

این مراسم از ساعت 11 صبح در مسیر جدید از ابتدای پل شهید چمران ساوجی تا مصلی امام علی(ع) با حرارت ولایی روزه داران با شکوه برگزار شد، در حاشیه مراسم با چند نفر از مسوولین و مردم مصاحبه کردیم.

,

حجت  الاسلام سیدابراهیم حسینی امام جمعه ساوه در خصوص حقوق بشر آمریکایی به خبرنگار نارخبر، گفت: آمریکایی ها با ژست حقوق بشر به جنایت علیه بشریت می پردازند و فهرست بلندی از اقدامات ضدبشری آمریکا در یک قرن اخیر ثبت شده است.

, نارخبر،, نارخبر،,

وی افزود: حمله موشکی آمریکا به هواپیمایی مسافربری ایرانی با بیش از 290 مسافر زن و مرد و کودک بی گناه نشان از حمایت آنها از اقدامات ضد بشری برای نیل به اهداف خود دارد و برای رسیدن به هدف خود حتی به گروه هایی که دیگران را کافر می خوانند کمک می کنند.

,

حسینی بیان کرد: آل سعود و آل خلیفه نمونه دیگری از حمایت آمریکا از رژیم های کودک کش است.

,

وی انسجام جهان اسلام و انتخاب راه مقاومت را زمینه ساز محو اسراییل در 25 سال آینده دانست.

,

آمریکا حامی تروریستی است که از بریدن سر کودک شرم نمی کند

, آمریکا حامی تروریستی است که از بریدن سر کودک شرم نمی کند ,

محمد بهاروند معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز به نارخبر، گفت: آمریکا به دروغ دم از حقوق بشر می زند چون خود حامی آدم کش هایی است که از بریدن سر کودک شرم نمی کنند.

, نارخبر،, نارخبر،,

وی با اشاره به حمله ناجوانمردانه به هواپیمای مسافربری ایران افزود: کودکانی در این اقدام ضد بشری به شهادت رسیدند که بی گناه بودند پس حقوق بشر آمریکایی در راستای منافع خودش است.

,

بهاروند بیان کرد: آمریکا تروریست را به دو دسته تقسیم می کند 1- با آمریکا 2- ضد آمریکا و اسراییل که دسته اول را مبارز و آزادیخواه دانسته و حمایت می کند ولی مورد دوم اگر حتی در دفاع از کشورش باشد تروریسم بد است و ضد آن ائتلاف تشکیل می دهد.

,

وی افزود: همانطور که امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب فرمودند اسراییل غده سرطانی است و باید محو شود و طبق قرآن هم باطل ماندنی نیست و نابود می شود.

,

فرماندار ساوه اظهار کرد: جنایات گروهک‌های تروریستی نظیر داعش در منطقه، منجر به ایجاد سایه امنی برای صهیونیست‌ها شده است و حضور باشکوه امت اسلامی در راهپیمایی روز جهانی قدس این احساس امنیت را برای آنان از بین می برد.

وی با تشکر از حضور حماسی مردم در گرما افزود: روز جهانی قدس روز فریاد رهایی مردم مظلوم فلسطین از چنگال مستکبران جنایتکار و روز مقابله مستضعفین با مستکبران کودک‌کش است.
 

,
,
,
,

روز قدس، روز انزجار از رژیم ضد بشر است
فرزاد فرخ یکی از شرکت کنندگان در راهپیمایی نیز گفت: روز قدس، روز انزجار ملت های آزادی خواه از رژیم ضد بشر و حقوق بشر است.

وی افزود: گذشت زمان موجب فراموشی آرمان فلسطین و روز جهانی قدس نمی شود و تا آزادی کامل سرزمین های مقدس اسلامی فریاد "مرگ بر اسراییل" را بلند می کنیم.

این جوان ساوجی بیان کرد: باید پرچم آزادی خواهی مردم جهان بویژه مردم مظلوم فلسطین در سراسر دنیا برافراشته شود.

, روز قدس، روز انزجار از رژیم ضد بشر است,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه