اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مشاور اقتصاد و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

نظریه‌های افراطی صهیونیست‌ها، از تحریف تورات نشات می گیرد/ هدف اسرائیل، تغییر موازنه‌های سیاسی و اقتصادی برای پیشبرد آرمان خودساخته و آرامش خویش است

نظریه‌های افراطی صهیونیست‌ها، از تحریف تورات نشات می گیرد/ هدف اسرائیل، تغییر موازنه‌های سیاسی و اقتصادی برای پیشبرد آرمان خودساخته و آرامش خویش است
مشاور اقتصاد و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما برای جبران حمایت تاریخی در تصرف قبله مسلمانان، قطعا مبارزه می‌کنیم؛ هر چند دشمنان هدفشان بالا بردن هزینه مبارزه با آمریکا برای جمهوری اسلامی است تا اسرائیل در آرامش قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تارود؛ علیرضا فخاری، سخنران مراسم روز قدس در دماوند با اشاره چرایی دلایل مخالفت نظام اسلامی با صهیونیست‌ها، اظهار کرد: نظریه های افراطی صهیونیست‌ها که از تحریف تورات نشات می گیرد و نشان از زیاده‌خواهی این رژیم غاصب دارد، اولین دلیل مخالفت نظام جمهوری اسلامی با این رژیم زیاده خواه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

وی افزود: تعارض دیگر ما با اسرائیل در تصرف اولین قبله گاه مسلمانان است؛ ما برای جبران حمایت تاریخی در تصرف قبله مسلمانان، قطعا مبارزه می‌کنیم که اگر غفلت کنیم، این ننگ در تاریخ بر پیشانی مسلمانان می ماند.
این کارشناس مسائل اقتصادی و سیاسی تصریح کرد: حضور رژیم اشغالگر در نقطه ژئوپلیتیک غرب آسیا که نقطه تداخل مسیحیت و مسلمانان در طول تاریخ بوده است، ما را مجبور می کند برای دفاع از حریم مسلمانان در آنجا بایستیم.
فخاری خاطرنشان کرد: اولین تقاضا در جهت شکل‌گیری یک امت یهودی از طریق دولت عثمانی و سپس نخست وزیر انگلیس صورت پذیرفت و امروز نیز دولت عثمانی دست به سوی این رژیم کودک کش و جنایتکار، دراز می کند.
مشاور اقتصاد و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشریح کرد: آمریکا یهودیت را با آرمان خودساخته مورد پذیرش قرار داده است؛ تا آنجا که رییس جمهور وقت آمریکا، بوش می گوید که رژیم صهیونیستی به سرشت یهودیتش وابسته است.
وی هدف مهم اسرائیل را تغییر موازنه‌های سیاسی و اقتصادی دانست و ادامه داد: امروز می‌بینیم که تشکیل گروه‌های تروریستی مانند القاعده، النصره و داعش، حاصل کار همین رژیم جنایتکار است تا در مقابل اهداف و نظام اسلامی قرار گیرد و با درگیر کردن مسلمانان با یکدیگر و هدر دادن تمرکز و سرمایه‌های آنان، خود اسرائیل در آرامش قرار گیرد.
فخاری تاکید کرد: امروز منافع برخی کشورهای اسلامی همچون عربستان و بحرین و قطر، در خدمت کشورهای استکباری است و متاسفانه توانستند فلش‌های تهاجم را به سوی جمهوری اسلامی ایران در راستای منافع آمریکایی بالا بروند و تا با بالا بردن هزینه مبارزه با آمریکا برای جمهوری اسلامی، امنیت رژیم اشغالگر قدس را تامین کنند.
این کارشناس مسائل اقتصادی و سیاسی از دیگر اهداف این رژیم غاصب را نشان دادن چهره خشن از اسلام برشمرد و خاطرنشان کرد: ایجاد یک همگرایی هر چند نامتجانس ولی موفق، در مبارزه با جریان حق طلب و در راس آن جمهوری اسلامی، از اقدامات این رژیم غاصب بوده است که تا حدودی توانستند سران برخی کشورهای اسلامی را با خود متحد کنند.
فرمایشات رهبر انقلاب در پایان یافتن عمر این رژیم تا ۲۵ ساله دیگر و نرسیدن به جشن صد سالگی؛ نشان از آرمانی دارد که برای برقراری صلح در منطقه، رژیم صهیونیستی باید از روی زمین محو شود و به فرموده مقام معظم رهبری ابایی نداریم تا در کنار عوامل اسلامی و باحمایت آنها به این آرمان بزرگ برسیم.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه