اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل سازمان توسعه تجارت اعلام کرد

کاهش عوارض گمرکی 8 محصول کشاورزی

کاهش عوارض گمرکی 8 محصول کشاورزی
مدیر کل دفتر بازرگانی کشورهای اروپا، آمریکا و کشورهای مشترک‌المنافع سازمان توسعه تجارت ایران از کاهش نرخ عوارض گمرکی هشت محصول کشاورزی طبق مصوبه کمیسیون اقتصادی اتحادیه اقتصادی اوراسیا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، ابوالفضل کوده‌ئی با اشاره به این مصوبه اظهار کرد: طبق مصوبه کمیسیون اقتصادی اتحادیه اقتصادی اوراسیا که شامل کشورهای روسیه، بلاروس، قرقیزستان، قزاقستان و ارمنستان است و طبق پیمان‌ موقت تجارت آزاد ایران با این کشورها قرار بر این شده که نرخ عوارض گمرکی هشت محصول کشاورزی کاهش یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


 وی ادامه داد: براین اساس نرخ عوارض گمرکی واردات هشت محصول کشاورزی شامل گل‌کلم و کلم بروکلی، کلم، پسته پوسته‌دار، پسته پوست‌کنده، انگور خشک سیاه بی‌هسته، انگور خشک سلطانی، انواع دیگر انگور و نیز خرما اقلامی هستند که عوارض گمرکی واردات آن کاهش یافته است.

مدیر کل دفتر بازرگانی کشورهای اروپا، آمریکا و کشورهای مشترک‌المنافع سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به این‌که گل‌کلم و کلم بروکلی عوارض گمرکی واردات آنها از ۱۱ به پنج درصد و کلم از ۱۳ به پنج درصد کاهش یافته است، بیان کرد: طبق این مصوبه که براساس پیمان موقت تجارت آزاد ایران با کشورهای اوراسیاست، سایر اقلام نیز که شامل پسته پوسته‌دار، پسته پوست‌کنده، انگور خشک سیاه بی‌هسته، انگور خشک سلطانی، انواع دیگر انگور و نیز خرما هستند عوارض گمرکی آنها از پنج به صفر درصد کاهش یافته است.

کوده‌ئی در پایان خاطر نشان کرد: براین اساس شاهد توسعه صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای تحت این پیمان موقت نیز هستیم و امیدواریم با کاهش نرخ تعرفه‌ها، قیمت‌ها و هزینه‌های تمام شده برای صادرات و واردات این محصولات کاهش یابد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه