اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ایرانی ها، بی خیال ترکیه نمی شوند!

ایرانی ها، بی خیال ترکیه نمی شوند!
مدیرعامل انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی معتقد است انفجار در ترکیه موجب کاهش موقتی مسافران می‌شود اما گردشگران ایرانی معمولا مقصدی را جایگزین ترکیه نمی‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن کرمانی مدیرعامل انجمن دفاتر خدمات مسافرتی، هوایی و جهانگردی گفت: در این موضوع که ترکیه به لحاظ جذب گردشگر امکانات زیادی دارد جای شک نیست، ترکیه روی این مسائل سال ها کار کرده و موفق هم بوده اما اغتشاشاتی که در این کشور رخ داده باعث تنزل گردشگر شده است و این اتفاق برای هر جامعه دیگری تنزل گردشگر را در پی خواهد داشت چون صنعت گردشگری از جمله صنایعی است که با روح و جسم افراد سر و کار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی گفت: ما نظام آماری منظمی از اینکه چقدر گردشگران ترکیه که از ایران می‌رفتند تنزل پیدا کرده نداریم پیش‌بینی‌ها بر اساس تجربه‌ها و شنیده‌ها و منطق است که  کاهش گردشگر را نشان می دهد .

وی درباره انفجارهایی که در روزهای اخیر رخ داده گفت: اتفاقاتی مانند انفجار در فرودگاه استانبول مقطعی و کوتاه است به علت شرایط امنیتی موجود در زمان کوتاهی مسافران این کشور کمتر می‌شوند.

کرمانی ادامه داد: همیشه توصیه ما به گردشگران ایرانی که می خواهند به ترکیه بروند این است که در درگیری‌های سیاسی، تجمع‌ها و جاهایی که افراد زیادی حضور دارند، نباشند چون  احتمال انفجار و خطر زیاد است.

کرمانی بیان کرد: دولت اگر سیاستی در رابطه با سفر به ترکیه داشته باشد باید اعلام کند این سیاست‌ها یا به صورت ارشادی یا عادی ابلاغ می‌شود اما هنوز چنین ابلاغی صورت نگرفته است.

وی درباره جایگزین کردن مقصد دیگری به جای ترکیه برای مسافران ایرانی گفت: جایگزین کردن یک مقصد دیگر دارای شرایطی است باید بازاری متناسب با بازار ترکیه پیدا کرد تا با ذائقه گردشگران ایرانی یکی باشد ترکیه مسیر کوتاه، تشابهات فرهنگی، دسترسی به بازار و قیمت مناسب دارد اینها همه مزیت‌های سفر به ترکیه است کدام مقصد را می‌شناسید که همه این مزیت‌ها را داشته باشد.

 یکی از مسائل و مشکلات گرفتن ویزاست اما ترکیه نیازی به ویزا ندارد. ویزا مانعی است که نمی‌توان به همه جا سفر کرد جایی مثل مالزی هم مدت پرواز و هم هزینه زیادی دارد پس نمی تواند جایگزین ترکیه شود.

وی درباره بازار سفر به دوبی نیز گفت: دوبی هم مشکل ویزا را دارد و  البته به لحاظ وسعت و تنوع ظرفیت های ترکیه را ندارد قرار نیست همه گردشگرانی که به ترکیه می روند از مقصدی مانند دوبی هم استقبال کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: جام نیوز

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه