logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با صدور اطلاعیه ای صورت گرفت؛

تقدیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم از حماسه حضور مردم انقلابی قم

تقدیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم از حماسه حضور مردم انقلابی قم
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم در اطلاعیه ای از مردم ولایتمدار قم که با حضور باشکوه خود در راهپیمایی روز جهانی قدس بار دیگر تبعیت از ولی فقیه و پاسداری از آرمان های اسلام و انقلاب را نشان دادند تقدیر و تشکر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سایت قم فردا،در ابتدای این اطلاعیه آمده است:شکر و سپاس خداوند قادر متعال را که به فضل الهی، بصیرت، دیانت و تکلیف‌مداری به معنای واقعی کلمه آحاد امت ولایتمدار، سی و هشتمین راهپیمایی برگرفته از ابتکار بی‌نظیر و سنت حسنه پایه‌گذاری شده از سوی احیاگر اسلام ناب محمدی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر نام‌گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام «روز جهانی قدس» به تجلی حضور حماسیِ دیگر منجرشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,


در ادامه این اطلاعیه آمده است: این روز به نمایش اقتدار، صلابت و شکوه وحدت مسلمانان آزادی‌خواه حامی مظلوم به صحنه پایمردی در برابر ظالم و قیام مستضعفین در برابر مستکبران و در راس آن‌ها شیطان بزرگ آمریکا و صهیونیست کودک‌کش مبدل شد و از این منظر برغم توطئه‌های رذیلانه استکبارجهانی برای بحران‌آفرینی در منطقه غرب آسیا و ایجاد شقاق و شکاف در بین صفوف متحد مسلمین به منظور ایجاد حاشیه امن برای تداوم جنایت‌های خون‌آشامان رژیم جعلی و غاصب قبله اول مسلمین و مسجدالاقصی متعلق به تمامی مسلمانان، نه تنها رؤیای شیطانی صهیونیست‌ها در تشکیل حکومت از نیل تا فرات در قلب سرزمین‌های اسلامی برای همیشه تاریخ ابطال بلکه نویدبخش آزادی از «بحر تا نهر» سرزمین فلسطین و رهایی فلسطینیان مظلوم از ظلم و ستم رژیم ددمنش صهیونیستی در آینده نه چندان دور گردید.

,
,


در پایان این اطلاعیه آمده است: اینک با اذعان به عجز و ناتوانی از شکرگزاری زیبنده این موهبت الهی و مردم سلحشوری که حالت روزه‌داری در گرمای طاقت‌فرسای بیش از 40 درجه تیرماه نیز مانع عمل تحسین برانگیز آن‌ها به فریضه دفاع از مظلوم و نمایش میدانی نفرت و انزجار از ظالم نگردید، با تقدیر و سپاس صمیمانه از یکایک شرکت‌کنندگان عزیز و گرانقدر در راهپیمایی و همچنین تمامی ارگان‌ها، نهادها و تشکل‌های مردمی پشتیبانی کننده این حرکت الهی خاصه ارشادات و حضور پر خیر و برکت مراجع عظام تقلید و علمای اعلام، مزید توفیقات توام با عزت روزافزون همگان را از ذات اقدس الهی جل و علا مسالت می‌نماید.

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه