اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران:

رشد علمی کشور وابسته به افزایش انگیزه دانشجویان/مراجعه به پایان نامه ها و رساله های دکتری باید در جامعه نهادینه شود

رشد علمی کشور وابسته به افزایش انگیزه دانشجویان/مراجعه به پایان نامه ها و رساله های دکتری باید در جامعه نهادینه شود
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: این دانشگاه در راستای سیاست های مالی و برای اصلاح الگوی ایجاد انگیزه در دانشجویان قدم هایی را برداشته است که می تواند این عقب افتادگی علمی کشور را جبران کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شبکه خبر دانشجویان البرز ( اسنا )،  حسین ارزانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به لزوم ارتباط بین صنعت و دانشگاه در بخش پایان نامه های دانشجویی، اظهار داشت: اساتید دانشگاهی برای رفع نیاز های کشور و با توجه به آن پایان نامه ها را برای دانشجویان انتخاب می کنند که باید مراجعه به پایان نامه ها و رساله های دکتری باید در جامعه نهادینه شود.

وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه دارای مشکلاتی می باشند، تصریح کرد: ما صنعت را به یک بخش بزرگ تبدیل کرده ایم و گاهی این باعث عدم تقویت بخش آموزش و صنعت می شود که مسئولین باید برای دفع این مشکل فکر کنند.

ارزانی افزود: در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی، خوب است که تحقیقات دانشجویان در جامعه وارد شود و مورد استفاده قرار گیرد تا پایان نامه دانشجویان در کتابخانه ها بعد از دفاع خاک نخورد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، خاطر نشان کرد:  پردیس  کشاورزی و منابع طبیعی برای اعضای خود ملزم کرده است تا طرح های جامع خود را ارائه کنند تا مشخص شود در چه راستایی می خواهند عمل کنند.

وی با اشاره به اینکه شورای اقتصاد مقاومتی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تشکیل شده است، گفت: این شورا هفته ای دو بار تشکیل می شود تا مشخص شود نقاط آموزش کشور چطور باید حمایت شود که سیاست اقتصاد مقاومتی در آن لحاظ گردد.

ارزانی با بیان اینکه در راستای اقتصاد مقاومتی امسال دروس این دانشگاه بازنگری می شود، اظهار داشت:  رشته های پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مورد آمایش قرار میگیرد و رشته هایی که به هر دلیلی مورد نیاز جامعه نباشد حذف و رشته های مورد نیاز جامعه جایگزین می شوند.

وی با تاکید بر اینکه کمیته راهبردی در پردیس طرح کامل و جامع را تهیه می کند، افزود: امید است با بازنگری دروس، سیاست ها را اجرا کنیم و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی را به سمتی حرکت دهیم که در بخش کشاورزی و منابع طبیعی موثر باشد و از دولت مردان توقع داریم که در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی در صنعت حمایت بیشتری مبذول شود.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با با اشاره به اینکه رشد علمی کشور وابسته به افزایش انگیزه در دانشجویان و اصلاح ساختار سیاست دانشگاه ها می باشد، بیان داشت: دانشگاه تهران در راستای سیاست های مالی و برای اصلاح الگوی ایجاد انگیزه در دانشجویان قدم هایی را برداشته است که می تواند این عقب افتادگی علمی کشور را جبران کند.

ارزانی در پایان با اشاره به اینکه باید بر اساس آمایش باید لزوم وجود رشته ها در دانشگاه ها مشخص شود، گفت: در برخی از دانشگاه ها ممکن است به تعداد کافی هیئت علمی واقعی وجود نداشته باشد ولی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این مراکز فعال است که باید ساماندهی شود و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی آمادگی کامل در این عرصه را دارد.

انتهای پیام/رض

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسنا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه