دیدار رئیس دادگستری و دادستان شهرستان مهر با امام جمعه گله دار

دیدار رئیس دادگستری و دادستان شهرستان مهر  با امام جمعه گله دار
حسن رحیمیان رئیس دادگستری و عبدالمجید عطایی دادستان شهرستان مُهر با حجت الاسلام علوی امام جمعه گله دار دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر مُهـر، صبح امروز حسن رحیمیان رئیس دادگستری  و عبدالمجید عطایی دادستان شهرستان مُهر با حجت الاسلام علوی امام جمعه گله دار دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از عصر مُهـر، صبح امروز حسن رحیمیان رئیس دادگستری  و عبدالمجید عطایی دادستان شهرستان مُهر با حجت الاسلام علوی امام جمعه گله دار دیدار کردند., عصر مُهـر, عصر مُهـر,

این دیدار که به مناسبت هفته قوه قضائیه صورت گرفت در ابتدای این جلسه رحیمیان رئیس دادگستری گزارشی از آمار و عملکرد و اقدامات دادگستری در طول یکسال گذشته ارائه کرد.

, این دیدار که به مناسبت هفته قوه قضائیه صورت گرفت در ابتدای این جلسه رحیمیان رئیس دادگستری گزارشی از آمار و عملکرد و اقدامات دادگستری در طول یکسال گذشته ارائه کرد.,

حجت الاسلام علوی امام جمعه گله دار در مطالبی به اهمیت کار قضاوت و قاضی از دیدگاه اسلام پرداخته و قضاوت کردن بین مردم را از دشوارترین امور دانست.

, حجت الاسلام علوی امام جمعه گله دار در مطالبی به اهمیت کار قضاوت و قاضی از دیدگاه اسلام پرداخته و قضاوت کردن بین مردم را از دشوارترین امور دانست.,

در ادامه در خصوص مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی شهرستان از جمله وضعیت اراضی در شهر گله دار بحث و تبادل نظر شد و رئیس دادگستری از آمادگی این دادگستری در این خصوص و برخورد با زمین خواران خبر داد.

, در ادامه در خصوص مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی شهرستان از جمله وضعیت اراضی در شهر گله دار بحث و تبادل نظر شد و رئیس دادگستری از آمادگی این دادگستری در این خصوص و برخورد با زمین خواران خبر داد.,

, , ,

, , ,

پایان پیام/

, پایان پیام/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه