اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه رامهرمز در جمع نیروی های انقلابی ؛

جریان ارزشی انقلابی هرجا هرتصمیمی بگیرد ما باید به آن پایبند باشیم

جریان ارزشی انقلابی هرجا هرتصمیمی بگیرد ما باید به آن پایبند باشیم
امام جمعه رامهرمز گفت:برای موثر واقع شدن در جامعه باید پشت هم بود و به صورت جمعی فعالیت بکنیم و جریان ارزشی انقلابی هرجا هرتصمیمی بگیرد ما باید به آن پایبند باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامهرمزنیوز:حجت الاسلام سیداسماعیل موسوی امام جمعه رامهرمز در جمع بخشی از موثرین جبهه انقلاب اسلامی شهرستان سه راه مجاهدت ،آماده کردن فکر و ذهن و نیامیختن داشته هایمان به ظلم و شکر را از ملزومات هدایت دانست و گفت:اگر می خواهیم از هدایت خداوند بهرمند شویم باید در طریق الهی قرار بگیریم و خداوند بهترین وسیله هدایت را در ماه مبارک رمضان بر پیامبر آخرالزمان نازل کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامهرمزنیوز,

امام جمعه رامهرمز

, امام جمعه رامهرمز,

وی در ادامه خطاب به نیروهای انقلابی شهرستان اظهار کرد: جوانان حزب الهی در گفتار،کردار و رفتار یکی باشند و باید به بدنه و بطن جامعه ورود پیدا کنند و نباید خود را محدود به جامعه ی اطراف خود کنند.

,

حجت الاسلام موسوی عنوان کرد:برای جذب مردم باید صداقت و گذشت داشت و همچنین خیرخواه واقعی بود و در تمامی امورات مشورت کنیم که این دستور قرآن است.

,

وی با بیان اینکه جوانان حزب الهی باید همدل و درکنار هم باشند و نه در مقابل یکدیگر خاطرنشان کرد:برای موثر واقع شدن در جامعه باید پشت هم بود و به صورت جمعی فعالیت بکنیم و جریان ارزشی انقلابی هرجا هرتصمیمی بگیرد ما باید به آن پایبند باشیم.

,

امام جمعه رامهرمز گفت:پیامبر در طول 23سال دوران رسالتش در تمام دنیا اثرگذار بود و علت اینکه پیامبر قلوب را متوجه خود می کرد و مردم گرد پیامبر می آمدند محبت و مهربانی ایشان بود.

,

وی در پایان تاکید کرد:امروزه اگر جوانان حزب الهی می خواهند در جامعه تاثیر گذار باشند باید از کانال محبت و مهربانی در جامعه وارد شوند تا مردم آنها را بپذیرند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه