به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طاهره قاسمی در گفتگو با خبرنگار حیا پیرامون چگونگی اعمال در لحظات آخر ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بسیاری از ما در زیارات که یک مکان عالی است در غفلت به سر می بریم و لحظه آخر متوجه رفتن می شویم، ماه مبارک رمضان نیز یک زمان عالی است که برخی حتی در آخرین روزهای آن نیز در غفلت به سر می برند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حیا,وی افزود: بهتر است انسان در آخرین لحظات ماه مبارک رمضان محاسبه ای با خود داشته باشد؛ اگر چیزی بدست نیاورده استغفار و دعای بیشتری کند و از میزبان ماه که امام زمان (عج) هستند، مدد بخواهد تا ایشان نظر لطف و رحمتی به او داشته باشند و برای او جبران کنند.
این استاد فلسفه و کلام حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اگر انسان در این ماه اهل عمل صالح بوده خدا را شکر کند و برای افزایش رتبه اعمالش دعا کند، هر چند انسان هر چقدر هم که عمل صالح انجام دهد باز هم کم است، اما اگر کسی ماه را با تلاوت قرآن گذراند از خداوند تشکر کند و بهترین دعاها را در روزهای آخر داشته باشد وکه این آخرین ماه رمضان عمر او نباشد و در لحظه های آخر بخواهد که خداوند عیدی عید فطر او را فرج و رویت بقیه الله برایش قرار دهد چرا که خود امام نیز نظر می کنند تا ببینند چه کسانی برای دیدار ایشان از خداوند درخواست می کنند.
وی ادامه داد: کل خلقت برای حضرت صاحب الزمان (عج) است و عید فطر طلب همه ما این باشد که به هدف خلقت برسیم و در محضر امام زندگی کنیم.
قاسمی در رابطه با چگونگی حفظ سرمایه معنوی حاصل شده در این ماه بیان کرد: برای عاقبت بخیر شدن نیاز است که انسان سرمایه معنوی بدست آمده در ماه رمضان که ماه غفران و رحمت و برکت است را حفظ کند چرا که مرگ دست خدا است و انسان باید حواسش را جمع کند و اگر در این ماه اهل مناجات و قرآن بوده آن را ادامه داد.
وی اضافه کرد: خدا در ماهی که دست و پای شیطان بسته بود لذت تلاوت قرآن را به ما چشاند تا آن را دریابیم و خواندن و تدبر در آن را ادامه دهیم بنا بر این استمرار بر تلاوت قرآن و مناجات و دوری از گناه برای حفظ سرمایه معنوی حاصل شده در ماه رمضان موثر است.
این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: در واپسین لحظات این ماه همه با هم برای فرج امام زمانمان دعا کنیم و حالا که میزبان عطا می کند، بگذاریم عطایش فرج اماممان باشد.
وی با اشاره به درگذشت بانو مجتهده همایونی خاطر نشان کرد: کمتر بانویی را داریم که به درجه اجتهاد برسد و ایشان در پرتو مراقبه به این مقام برسد، بانو همایونی عارف بود و شهوداتی داشت و یکی از افتخارات شهر ما است.
وی تاکید کرد: رفتن مکرر سر قبر عالم برای انسان اهلیت ایجاد می کند و بانو امین و بانو همایونی هر کدام یک نعمت و در گرانبهایی هستند که نباید از آن ها غافل شد حتی اگر با رفتن سر قبرشان باشد چرا که رفتن به سر قبر علما اثرات بسیار مفیدی را بر جان انسان خواهد داشت.
انتهای پیام/
وی افزود: بهتر است انسان در آخرین لحظات ماه مبارک رمضان محاسبه ای با خود داشته باشد؛ اگر چیزی بدست نیاورده استغفار و دعای بیشتری کند و از میزبان ماه که امام زمان (عج) هستند، مدد بخواهد تا ایشان نظر لطف و رحمتی به او داشته باشند و برای او جبران کنند.
,این استاد فلسفه و کلام حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اگر انسان در این ماه اهل عمل صالح بوده خدا را شکر کند و برای افزایش رتبه اعمالش دعا کند، هر چند انسان هر چقدر هم که عمل صالح انجام دهد باز هم کم است، اما اگر کسی ماه را با تلاوت قرآن گذراند از خداوند تشکر کند و بهترین دعاها را در روزهای آخر داشته باشد وکه این آخرین ماه رمضان عمر او نباشد و در لحظه های آخر بخواهد که خداوند عیدی عید فطر او را فرج و رویت بقیه الله برایش قرار دهد چرا که خود امام نیز نظر می کنند تا ببینند چه کسانی برای دیدار ایشان از خداوند درخواست می کنند.
,وی ادامه داد: کل خلقت برای حضرت صاحب الزمان (عج) است و عید فطر طلب همه ما این باشد که به هدف خلقت برسیم و در محضر امام زندگی کنیم.
,قاسمی در رابطه با چگونگی حفظ سرمایه معنوی حاصل شده در این ماه بیان کرد: برای عاقبت بخیر شدن نیاز است که انسان سرمایه معنوی بدست آمده در ماه رمضان که ماه غفران و رحمت و برکت است را حفظ کند چرا که مرگ دست خدا است و انسان باید حواسش را جمع کند و اگر در این ماه اهل مناجات و قرآن بوده آن را ادامه داد.
,وی اضافه کرد: خدا در ماهی که دست و پای شیطان بسته بود لذت تلاوت قرآن را به ما چشاند تا آن را دریابیم و خواندن و تدبر در آن را ادامه دهیم بنا بر این استمرار بر تلاوت قرآن و مناجات و دوری از گناه برای حفظ سرمایه معنوی حاصل شده در ماه رمضان موثر است.
,این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: در واپسین لحظات این ماه همه با هم برای فرج امام زمانمان دعا کنیم و حالا که میزبان عطا می کند، بگذاریم عطایش فرج اماممان باشد.
,وی با اشاره به درگذشت بانو مجتهده همایونی خاطر نشان کرد: کمتر بانویی را داریم که به درجه اجتهاد برسد و ایشان در پرتو مراقبه به این مقام برسد، بانو همایونی عارف بود و شهوداتی داشت و یکی از افتخارات شهر ما است.
,وی تاکید کرد: رفتن مکرر سر قبر عالم برای انسان اهلیت ایجاد می کند و بانو امین و بانو همایونی هر کدام یک نعمت و در گرانبهایی هستند که نباید از آن ها غافل شد حتی اگر با رفتن سر قبرشان باشد چرا که رفتن به سر قبر علما اثرات بسیار مفیدی را بر جان انسان خواهد داشت.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه